Joss Stone změnila image a prozradila tracklist nové desky

07.02.2007 10:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Joss Stone N
© www.emimusic.com
Na březen letošního roku připravila Joss Stone nové album s názvem "Introducing Joss Stone". Poté, co nabídla první singl "Tell Me 'Bout It", prozradila i více informací o celé desce.

Ta nabídne dvanáct písní a dále úvodní intro a závěrečné outro. Producent Raphael Saadiq, který má na kontě i desky s Macy Gray, D'Angelem nebo The Roots, album s Joss natáčel několik měsíců v jednom ze studiích na Bahamách, kde následně proběhla i finální mixáž všech písní. Od svého debutu, za který si Joss odnesla i několik cen Grammy, se z mladičké divoženky navíc stala krásná žena, což potvrzují i aktuální reklamní fotky.

Album "Introducing Joss Stone", které vyjde 12. března, nabídne tyto písně: Vinnie Jones' Intro, Girls They Won't Believe It, Head Turner, Tell Me 'Bout It, Tell Me What We're Gonna Do Now (featuring Common), Put Your Hands On Me Baby, Music (featuring Lauryn Hill), In The Arms Of My Baby, I Wish (Interlude), I Wish, Catch Me, Not Real Love, Baby Baby Baby, What Were We Thinking?, Music Outro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY