Kytarista z The Strokes připravil sólovku

09.08.2006 15:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Albert Hammond Jr. N
© www.musikexpress.de
Kytarista The Strokes Albert Hammond Jr. vydá na podzim své první sólové album. Deska, kterou nazval "Yours To Keep", bude obsahovat deset písní a bude se údajně hemžit hvězdnými hosty.

Prozatím Albert prozradil, že se v písních objeví například Julian Casablancas, manager kapely The Strokes Ryan Gentles, dále Sean Lennon, Fountains Of Waynes, Judy Porter nebo Sammy James Jr. Natáčení probíhalo v Electric Ladyland Studios v New Yorku, kde mu při natáčení za basovou kytarou vypomáhal Josh Lattanzi z Ben Kwellers Band a na bubny Matt Romano, který v roce 2001 seděl za bicími i v The Strokes, když si Fab Moretti zlomil ruku. Produkce celého alba se ujal někdejší zpěvák Thin Lizard Dawn Greg Lattimer.

Albert Hammond Jr. skládal písně již v minulosti. Na albu prý dokonce předělal i některé své instrumentální písně, které nahrál pro The Strokes. Tyto nejen přepracoval, ale i nově pojmenoval. Albertovo nové album, které by mělo vyjít 9. října, nabídne předběžně tyto tracky: Cartoon Music For Superheroes (Goodnight), In Transit, Everyone Gets A Star, Call An Ambulance, Blue Skies, Back To The 101, Bright Young Thing, Scared, Holiday, Hard To Live In The City.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY