Ministry hlásí konec, předtím však vyjde deska

29.05.2006 14:05 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Al Jourgensen / Ministry N
© Paul Elledge
Ať už jde o chytrý marketingový tah nebo o holou pravdu, očekávání nového alba industriální klasiky jménem Ministry bude mít pro fanoušky pachuť smutku. Leader skupiny Al Jourgensen se totiž nechal slyšet, že půjde o její absolutně poslední počin.

Stejně jako předchozí "Houses Of The Mole" (2004) a "Rio Grande Blood" (2006) bude novinka ostře protibushovská. "Tahle zkorumpovaná vláda se zdá být mojí múzou. Každej si myslí, že to, co jsem napsal za demokratů, jsou sračky. Tak teda jo, udělám tuhle desku a pak spolu s Georgem Bushem odejdeme ruku v ruce vstříc zapadajícímu slunci," zavtipkoval Jourgensen o albu s pracovním názvem "The Last Sucker". V budoucnu by se prý rád věnoval svému novému labelu 13th Planet Records a také dosud bočnímu projektu Revolting Cocks, jemuž v březnu vyšla deska "Cocked And Loaded".

Ministry momentálně jedou šňůru koncertů MasterBaTour, která má v rozpisu také Českou republiku, konkrétně letní festival Love Planet. Okolo toho je však momentálně dost nejasno, pročež nelze stoprocentě říct, zda se český fanoušek koncertu opravdu dočká.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY