Zpěvačka Jewel dá sbohem Alence v říši divů

30.03.2006 09:14 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Jewel - Goodbye Alice In Wonderland
© facebook interpreta
Americká písničkářka s netradičním jménem Jewel přichystala na letošní jaro své již páté řadové album, které ponese název "Goodbye Alice In Wonderland". Oproti předchozí desce "0304", která se nesla hlavně na vlně popu, by novinka měla znamenat návrat k folkovým kořenům.

Zpěvačka o desce tvrdí, že je to její nejvíce autobiografické dílo od doby, co vydala svůj debut "Pieces Of You". Jewel se rozhodla zařadit i několik skladeb, které již léta hraje na svých koncertech, ale zatím nikdy nedostaly studiovou podobu. Mezi nimi se objeví například "Long Slow Slide", "Stephenville, TX" nebo "Satellite". Jako první ochutnávka z desky byla zvolena titulní skladba "Goodbye Alice In Wonderland", která je následována aktuálním singlem "Again And Again".

"Goodbye Alice In Wonderland" se na pultech obchodů objeví už v květnu a budou na něm ke slyšení následující skladby: Again And Again, Long Slow Slide, Goodbye Alice In Wonderland, Good Day, Satellite, Only One Too, Words Get In The Way, Drive To You, Last Dance Rodeo, Fragile Heart, Stephenville TX, Where You Are, 1000 Miles Away.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY