Fakt hustej nářez pro vaši mladší sestřičku 'rebelku'

01.12.2005 05:00 - Vojta Kostelecký | foto: facebook interpreta

Zpívající šmoulové, zpívající žáby, zpívající krokodýli... Co tu ještě nebylo? Zpívající plastové panenky? Ano, už je to tak, pět světem nepochopených bárbín založilo 'punk-rockovou' kapelu a nyní přichází se svým eponymním albem "Rock Angelz". Nabízíme vám exkluzivní komentář přímo od jedné z členek skupiny! Jako první v ČR, jako první na světě! Jedině na musicserveru!
5/10

Bratz - Rock Angelz

Skladby: So Good Change The World, I Don't Care, All About You, Who I Am, So What, You Think, It Could Be Yours, Lookin' Good, Rock The World, Stand Out, Nobody's Girl, Bonus Track: Hey (When The Angelz Play)
Celkový čas: 43:10
Vydavatel: Universal
Čaukííí, lidičky, jak se tady všichni máte? Doufám, že pohodička, učitelé moc nepruděj, doma v klídku a tak. ;-) Já se jmenuju Roxxi a vy se teď asi divíte, jak se mi podařilo dostat do týhle recenze, co? Hnedka vysvětlím. Začalo to tak, že volám Vojtovi z musicserveru, jen tak mezi náma, línějšího člověka sem snad ještě nepotkala, kdy už konečně vyjde recka na album kapelky Rock Angelz (no, nebudu zapírat, hraju v ní :-) ). A von jako začal klasicky mlžit, že už na tom jako dělá a ať jako vydržíme a tak. Ale já se samo nedala, protože vám všem asi bude uplně jasný, že článek na ms je pro nás prostě fakt dost důležitej. A tak sem ho prostě prudila, až von nakonec uplně rezignowal a prej ať si to napíšu sama, že von na to jako nemá nerwy. Pěkně drzej, co? Blbej pisálek, kterej sám nic nedokázal! Tsss, je mi uplně jasný, že by ten jeho článek stejně nebyl vůbec objektiwní. A tak sem se toho hnedka chytila, jakože to teda beru (když si tady může kvákat kdejaká šitová žába, tak proč bych nemohla i já?). A von že klidně a ať už du hlawně do hajzlu. Nekecám, takhle to fakt, řek', hajzl!

No ale k věci. Moc ráda bych vám o tý naší suprový new partičce prozradila pár dost důležitejch informejšns, abyste jako byli in, jo? Začala bych asi u sebe. :-) Co se týče muzičky, tak úplně nejvíc zbožňuju Avril Lavigne. Podle mě je to fakt vostrá holtchina! No a pak si taky dooost ulítávám na nowejch Green Day, prostě úlet. Ale jasně že v kapelce nejsem sama. Hrajou se mnou ještě moje čtyři bestový kámošky - Yasmin, Sasha, Jade a Cloe. Holky to maj' s hudbou tak různě, poslouchaj' všechno možný, třeba J-Lo, Beyonce, Black-Eyed Peas nebo Gwen Stefani. No jo, sou trochu vyměklý, co? :-)

Takže když sme se domluvily, že do toho jako fakt pudem nawostro, tak sme nejdřív callnuly na Uniwersal a tam z nás byli totálně vyplesklý, fakt že jo, nekecám. Já sem přišla s nějakejma nápadama, ale nakonec sme se dohodli, že jako rači na ty písničky někoho seženou. Nejdřív sem měla trochu strach, aby to nebyla nějaká blbá komerce, ale dopadlo to suprově! Ty Šwéďáci sice dělaj' i pro Britney, Bekstríťáky a tak, ale nám napsali fakt mrtě hustý pankový skladbičky. Prostě jak pro Avril (možná i lepší, snad nebude závidět ;-) ). Když je hrajem a zpíváme, jde nám to přímo ze srdíčka (třeba: "People don't know who I am / All they can say / She's a bad girl / But they just don't understand," to je naaaprooostooo přeeesnýýý!). Každej, kdo si to poslechne, to prostě hnedka musí poznat!

No a to je vlastně asi tak všechno, co sem vám jako chtěla říct... Jooo, málem bych zapomněla - určo se ještě taky mrkněte na tyhle vymazlený stránečky, protože jedině tam si vychytáte plno cool věciček, který si pak můžete koupit společně s naším cédem. ;-) Už vás ale fakt jako nebudu zdržovat, takže pa, zlatíška, všechny vás zdrawíme a milkujem. :-) Držte nám palečky! Čmukííí, čmukííí. :-)

Dodatek línýho Vojty: "Tak tohle jsme si teda nedomluvili, kočičko!" Milí čtenáři, omluvte, prosím, Roxxi, ona zkrátka někdy trošku přehání, ve skutečnosti bych slovo hajzl v přítomnosti dámy nikdy nevypustil z úst. Ale jinak má tahle okatá panenka v podstatě pravdu. Jestli si stejně jako ona ujíždíte na slečně Avril nebo třeba taky na německých Die Happy, je tahle deska přesně pro vás, jen vám nesmí vadit jedna drobnost, a to, že jde o součást úžasně propracovaného merchandisingu malé plastikové bárbíny značky Bratz. Jsem asi pěknej pokrytec, ale mně to trošku va...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY