Novinku INXS produkuje Guy Chambers

27.10.2005 13:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

INXS - Switch
© facebook interpreta
Znovu funkční INXS, jimž novou krev do žil vlil kanadský zpěvák J.D. Fortune, vítěz televizní soutěže "Rock Star: INXS", plánují na konec letošního roku velký comeback.

Kapela se po smrti Michaela Hutchence dlouhá léta plácala od ničeho k ničemu, vydávala jen různé výběry či (nutno podotknout, že skvěle zpracovaná) DVD, nyní se ale konečně jejich fandové dočkají nové desky a v příštím roce i turné. Nové album nese název "Switch", do obchodů se dostane 28. listopadu a má velkou šanci stát se černým koněm letošní předvánoční sezony. Pomoci mu v tom má i producent Guy Chambers, bývalý spoluator všech hitů Robbieho Williamse. Zajímavý je rozhodně i fakt, že ačkoli je Fortune vítězem soutěže, do kapely zapadl natolik, že se podílí i na materiálu pro nahrávku, ostatně pilotní singl "Pretty Vegas" je z velké části jeho dílo.

Kompletní tracklist nové deskyc INXS je následující: Devil's Party, Pretty Vegas, Afterglow, Hot Girls, Perfect Stranger, Remember Who's Your Man, Hungry, Never Let You Go, Like It Or Not, Us a God's Top Ten.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY