The Nihilists vysvětlili, proč nepřijeli na Colours Of Ostrava

13.07.2005 13:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Moimir Papalescu & The Nihilists N
© facebook interpreta
Moimir Papalescu & The Nihilists měli vystoupit o víkendu na festivalu Colours Of Ostrava, ale jejich koncert se bohužel neuskutečnil. Jako vysvětlení přinášíme oficiální vyjádření skupiny.

Všem fanouškům s politováním oznamujeme, že skupina Moimir Papalescu & The Nihilists se nemohla zúčastnit festivalu Colours Of Ostrava. K vystoupení nedošlo z těchto důvodů: Matka Moimira Papalescu byla již v pátek ve vážném stavu převezena do pardubické nemocnice. Tato skutečnost si vyžádala nutnost setrvání jmenovaného v místě bydliště. Skupina přesto angažovala pana Pavla Skřivánka (SM24), klávesistu skupiny Magnetik (dříve člena Gun Dreams) a dlouholetého spoluhráče MP, který jediný mohl jmenovaného při vystoupení na Colours Of Ostrava zastoupit. Nešťastnou náhodou však pan Skřivánek po sobotním vystoupení Nihilists v Mlékojedech u Neratovic utrpěl vážný úraz při pádu z výšky do nezajištěného prostoru, v jehož důsledku byl v neděli v dopoledních hodinách hospitalizován. Již se podrobil operaci tříštivé zlomeniny levé horní končetiny.

Tyto skutečnosti zapříčinily, že skupina nebyla schopna na festivalu Colours Of Ostrava v neděli odpoledne vystoupit. Vystoupení na dalších akcích se uskuteční.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY