Mary J. Blige natáčí album neomezených možností

09.04.2005 11:37 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Mary J. Blige
© nme.com
Dva roky po posledním albu "Love & Life" dokončuje zpěvačka Mary J. Blige práci na novém materiálu. Má natočených dvacet sedm skladeb, ze kterých bude vybírat ty nejlepší na kolekci, která by měla vyjít v létě. Mezi potvrzenými hosty je Ja Rule, se kterým natočila duet "Streets Done Raised Me", který už hrají hiphopové stanice i DJové. Prvním oficiálním singlem ale bude "Can't Hide From Love", kde si zarapuje Jay-Z.

Dalším slavným hostem na desce bude Santana, který Mary oplácí návštěvu ve studiu při natáčení jeho nového alba. Impozantně vypadá seznam producentů, kteří mají na svědomí skladby, jsou mezi nimi Dr. Dre, Kanye West, Swizz Beatz, Rodney Jerkins, The Neptunes, Jimmy Jam a Terry Lewis nebo Raphael Saadiq. Nechybí ovšem ani spolupráce se dvěma nejžhavějšími producentskými týmy současnosti - Cool & Dre (mají na svědomí aktuální dvojku amerického žebříčku "Hate It Or Love It" s The Game a 50 Cent) a dvojice Dre & Vidal (stojí za Usherovým hitem "Caught Up").

Mary J. Blige se po krátké posvatební pauze pomalu vrací do formy, do žebříčku se podívala s remixem Cassidyho "I'm A Hustla" a zpívá na nových deskách Jamieho Foxxe nebo Willa Smitha.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY