Do Akropole se vrátí Vladimír Mišík s ETC

31.03.2005 15:47 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vl. Mišík - Umlkly stroje
© facebook interpreta
Po půl roce se do Paláce Akropolis vrací klasik českého rocku Vladimír Mišík s kapelou ETC. Do klubu si 5. dubna přivede řadu hostů, např. dávného kolegu Radima Hladíka či mladé zpěváky znovuobnovených Blue Effect – Jana Křížka a Pavla Bohatého. Posluchači se tak mohou těšit jak na letité hity v tradičních aranžích, tak i zcela nově pojaté skladby, jakož i repertoár z nového alba.

Vladimír Mišík se svojí kapelou ETC vydal na sklonku jara 2004 nové album "Umlkly stroje". Album, o kterém mnozí kritici tvrdí, že se v něm navrací duch pravých ETC. Do sestavy stálých členů se vrátil houslista Jan Hrubý a kytarista Petr "Kulich" Pokorný.

Album "Umlkly stroje" přináší 13 skladeb. Mimo Vladimíra Mišíka se na albu autorsky podíleli po hudební stránce Pavel Skála, Jan Hrubý, Jiří Veselý či Jaroslav "Olin" Nejezchleba. Hudbu doplňují texty Jiřího Dědečka, Ivana Wernische, Vladimíra Holana, Václava Hraběte, Hany Sorrosové. Loni v říjnu oslavila kapela ETC 30 let své existence koncertním turné, které vyvrcholilo právě v Paláci Akropolis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY