Slovanský dům oživí Led Zeppelin či Linkin Park

04.12.2004 08:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jimmy Page & Robert Plant - No Quarter: Unledded
© facebook interpreta
Ve dnech 6. až 8. prosince se odehrají v Palace Cinemas ve Slovanském domě v Praze celkem tři projekce DVD "No Quarter - Unledded" Jimmyho Page a Roberta Planta. Program disku vznikl v roce 1994 pro tehdy velice populární sérii "MTV Unplugged". Jednalo se o vystoupení, kde bylo základem živé semiakustické provedení společného alba "No Quarter" bývalých členů legendárních Led Zeppelin, a to za účasti řady hostů včetně hudebníků z Marakeše, Egypta či celého londýnského metropolitního orchestru.

Ve dnech 9. a 10. prosince čekají diváky naopak dvě zcela odlišné projekce, a to premiéra společného DVD skupiny Linkin Park a rappera Jay Z s názvem "Collision Course". Jay Z a nu-metalisté Linkin Park smíchali dohromady své vlastní skladby na společném koncertě v Hollywoodu, který se uskutečnil 16. července. Tato projekce bude dále doplněna a o DVD Linkin Park "Live In Texas".

Projekce ve Slovanském domě budou pokračovat. Hned 15. prosince se bude promítat DVD záznam charitativního megakoncertu "Live Aid", 22. prosince bude k vidění "Play" od Petera Gabriela, o týden později videoklipy Seala. Pátého ledna zase kino přivítá "Live At Buddokan" Dream Theatre.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY