The Chemical Brothers v září vydají svou desátou studiovku "For That Beautiful Feeling"

20.07.2023 10:48 - Kateřina Spacek | foto: Pablo Gallardo

Anglické elektronické duo The Chemical Brothers má celkem rušný rok. A v této krasojízdě bude pokračovat. Tom Rowlands a Ed Simons vydají 8. září svou desátou řadovku "For That Beautiful Feeling".

Následovník desky "No Geography" z roku 2019 se může pochlubit několika hosty. V písni "Skipping Like a Stone" slyšíme Becka, koncem minulého měsíce pak vyšla skladba "Live Again", do které svým vokálem přispěla zpěvačka Halo Maud.

" 'Live Again' je naší desátou spoluprací s Maud. V textu jsme se snažili popsat cestu postavy chycené ve smyčce smrti a znovuzrození," přibližují Chemici.

Dvojice má v nejbližší době na programu vystoupení na festivalu Corona Capital v Mexico City. A opomíjet nesmíme ani připravovanou knihu "Paused in Cosmic Reflection". Ta vyjde 26. října u vydavatelství White Rabbit a zachycuje celou třicetiletou kariéru skupiny.

Tracklist alba "For That Beautiful Feeling" bude následující: Intro, Live Again (feat. Halo Maud), No Reason, Goodbye, Fountains, Magic Wand, The Weight, Skipping Like a Stone (feat. Beck), The Darkness That You Fear (Harvest Mix), Feels Like I’m Dreaming, For That Beautiful Feeling (feat. Halo Maud).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY