Předobjednejte si nové album Tublatanky a dostanete podpisovou kartu jako dárek

24.02.2023 14:52 - Redakce | foto: Tublatanka

Legendární slovenská kapela Tublatanka konečně vydává nové album. Novinka nese název "Uprostred chaosu" a obsahuje patnáct nových písní. Album vychází v úterý 28. února 2023.

Desku kapela nahrála v dlouhodobé sestavě Maťo Ďurinda - kytara, zpěv, Juraj Topor - baskytara a Peter Schlosser - bicí. "Album je nabitý energickými melodickými piesňami v typickom štýle Tublatanky. Nechýbajú ani rockové balady a ďalší 'Šlabikár', v poradí desiaty, odzrkadlujúci súčasnú dobu a vývoj skupiny. CD nosič v balení digipack obsahuje aj booklet s textami piesní a fotografiami," řekl basák Juraj Topor k nahrávce.

Cédéčko vychází u příležitosti čtyřicátého výročí existence kapely a muzikanti jej letos vezmou na velké slovenské a české turné. Pokud chcete mít CD doma, na shopu musicserveru k němu prvních 150 zákazníků dostane podpisovou kartu zdarma jako dárek!

Předobjednat si CD i s podpisovou kartou můžete tady.

Nová deska Tublatanky obsahuje těchto patnáct skladeb: Na životoch všetkých záleží, Čo s tým urobíš, Uprostred chaosu, Rebel, V pevnosti lží, Súboj víťazov, Už tiká čas, Kolotoč dní, Dobrí pratielia, V búrke hriechy zmývam, Fénix bez krídel, Rieka života, Prímerie s časom (Šlabikár X.), Účet za lásku, Ruleta dvoch tiel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY