Jessica Simpson oslavila 42. narozeniny a září sebevědomím

14.07.2022 13:15 - Nikola Růžičková | foto: Archiv zpěvačky Jessica Simpson

Jessica Simpson oslavila v pondělí 11. července své dvaačtyřicáté narozeniny. Na instagram nahrála fotografii, na které působí velice sebevědomě, stejně jako přidaný popisek. Svou vizáží může konkurovat nejedné mladší kolegyni.

"Ach, paní 42, podívej se na sebe, jak se opíráš do měsíčních paprsků, abys dobila energii a zůstala pozitivní. Jsem velmi pyšná na svou bojovnost, pružnost a sílu v posledních čtyřech dekádách. Všechno, co se v mém životě stalo či nestalo, je pro mě vzrušující, protože vím, co to znamená, zůstat uvnitř trpělivá a odhodlaná," píše Jessica pod fotografií, na níž pózuje ve vykrojených šatech v měsíčním světle.

"Znám se a mám se ráda. Jsem pyšná, že jsem si konečně svým nejlepším přítelem. Dobře, 42 let, čas na rock 'n' roll!" končí Jessica popisek plný sebelásky, kterou se obecně snaží na sociálních sítích šířit. V dubnu minulého roku například zveřejnila selfie v bikinách, kde vzpomíná na svou cestu k pozitivnímu vztahu ke své postavě.

V listopadu loňského roku nahrála Jessica Simpson po více než deseti letech novou píseň - předělávku songu "Particles" od skupiny Nothing But Thieves. Její šesté a zároveň poslední album vyšlo v roce 2008 pod názvem "Do You Know", bohužel nic nenasvědčuje tomu, že by chystala nástupce - aktuálně se věnuje spíše své módní značce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY