shop.musicserver.cz
Nové desky 27/2023 - od PJ Harvey přes Nothing But Thieves po Taylor Swift

Nové desky 27/2023 - od PJ Harvey přes Nothing But Thieves po Taylor Swift

Vydáno: 12.07.2023 19:30 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Maria Mochnacz

První prázdninový týden se s hudebními novinkami přihlásili PJ Harvey, Nothing But Thieves, Dominic Fike, Tomorrow X Together, Little Dragon, rockoví Local Natives, Blaze Bayley, Nita Strauss a Anohni. Velkou koncentraci hvězd přináší pocta Nicku Drakeovi a hlavně: Taylor Swift přetočila další desku - "Speak Now".

V pátek 7. července vyšly tyto nové tituly:

PJ Harvey - I Inside the Old Year Dying
žánr: alternativní rock

PJ Harvey - I Inside the Old Year Dying
Dlouhý čas nechala své příznivce čekat na svůj nový počin britská neotřelá autorka, kytaristka s zpěvačka PJ Harvey. Od vydání posledního zářezu v její diskografii "The Hope Six Demolition Project" totiž uplynulo již dlouhých sedm let. Dle slov autorky se deska "I Inside the Old Year Dying" nerodila zrovna lehce. "Album mi zabralo mnoho let práce. Bylo těžké nahrávku dokončit, protože mi trvalo nějaký čas, než se našla její nejsilnější forma, ale nakonec z toho vzniklo přesně to, v co jsem doufala," vysvětluje. Kolekce je inspirována její knihou "Orlam", jejíž hlavní význam a nosné téma je hledání. Hledání - intenzita první lásky a hledání smyslu života a zároveň odpočinku či útěchy v době, ve které žijeme. Dvanáct skladeb má posluchače unést do nového zvukového univerza posetého biblickými obrazy a odkazy na Shakespeara, to vše umístěné v prostoru mezi životními protiklady, nedávnou historií a dávnou minulostí. PJ na albu spolupracovala s producentem Floodem a Johnem Parishem, který přispěl i svými vokály. V několika písních lze zaslechnout hlasy britských herců Colina Morgana či Bena Wishawa. Zaposlouchejte se na jejím YouTube profilu.


ANOHNI and the Johnsons - My Back Was A Bridge For You To Cross
žánr: art pop / chamber pop / avant-pop

Anohni and the Johnsons - My Back Was a Bridge for You to Cross
Artpopová skupina Antony and the Johnsons vydala poslední studiovku naposled v roce 2010. Její frontmanka ANOHNI mezitím prošla genderovou tranzicí a pustila se do sólové tvorby - nejnovějším počinem je EP "Paradise" z roku 2017. A teď se jejich cesty opět potkaly. Pod upraveným jménem ANOHNI and the Johnsons vydávají pátou řadovku "My Back Was a Bridge for You to Cross". Deset songů produkoval další ústřední člen sestavy Jimmy Hogarth. Tematicky se věnují životnímu prostředí i genderové rovnoprávnosti - ostatně na obalu je LGBT+ aktivistka Marsha P. Johnson, jejíž život by vydal na samostatný článek. První singly jsou i s videoklipy na YouTube bandu.


Nothing But Thieves - Dead Club City
žánr: alternativní rock

Nothing But Thieves - Dead Club City
"Dead Club City" je čtvrtá řadovka od anglické alternativní rockové kapely Nothing But Thieves. Ta připravila pro své posluchače překvapení v podobně nových prvků ve svém rockově nabroušeném zvuku. Jedenáct kousků tematicky spojuje příběh tvořený různými postavami z různých částí fiktivního anebo dost dobře reálného města a okolí. Klade otázky, zda se už jedná o místo, ve kterém žijeme jen formou sdíleného vědomí, nebo zda je to zcela jiný korporátní svět či jiná planeta. Před emisí novinky vypustili do světa singl "Welcome to the DCC", který kolekci otvírá. Společně s dalšími ukázkami ho najdete na YouTube kanálu této kapely.


Taylor Swift - Speak Now (Taylor’s Version)
žánr: country pop

Taylor Swift - Speak Now (Taylor's Version)
Už od vydání "Midnights" vypouštěla Taylor Swift signály, že další deskou, kterou hodlá přetočit, bude její třetí řadovka z roku 2010 "Speak Now", jíž se celosvětově prodalo přes dvanáct miliónu kopií. Původní nahrávku, jež byla první, kterou si americká zpěvačka složila kompletně sama, produkoval Nathan Chapman, tu letošní verzi má už na svědomí Christopher Rowe. Výjimkou je šest nových písní z cyklu "From The Vault", o jejichž produkci se postarali jako již tradičně Aaron Dessner a Jack Antonoff. Najdete mezi nimi i dvě skladby, do kterých si Taylor přizvala Fall Out Boy a Hayley Williams. Jak zní její "Speak Now", zjistíte na YouTube.


EP a minialba

  • KennyHoopla - BLINK AND YOU’LL MISS IT//
    Americký hudebník Kenneth La'ron pokračuje dále ve spolupráci s Travisem Barkerem a po dva roky starém mixtapeu "Survivors Guilt" se hlásí s trojicí novinek, které se pochopitelně vezou na pop punkové vlně. (YouTube)

  • Citizen Cope - The Victory March
    Americký hudebník Clarence Greenwood, který spolupracoval se Santanou, Dido nebo G. Love & Special Sauce, si v pěti písních opět piluje svůj mix alternativního rocku, blues a soulu. Že by byla v plánu nová deska? (YouTube)

  • Delilah Holliday - Invaluable Vol. 1
    Máte-li rádi psychedelii říznutou alternativou a garage rockem, neměla by vám uniknout šestice novinek anglické hudebnice, která spolupracovala například i s Baxterem Durym. (bandcamp)

  • Dami Im - In Between
    Vítězka páté série australského X Factoru, korejská zpěvačka, která Austrálii před sedmi roky reprezentovala v Eurovizi, se připomíná sedmičkou novinek včetně jedné, v níž si zahostovala Jude York. (YouTube)

  • 12 Rods - If We Stayed Alive
    Američtí indie rockeři si pro své nové minialbum připravili celkem sedm songů. (bandcamp)


Grouplove - I Want It All Right Now
žánr: alternativní rock

Grouplove - I Want It All Right Now
Losangeleští Grouplove mísí svérázné devadesátkové indierockové cítění s temperamentním řevem v pojetí stadionového rocku. To celé tvoří zvuk, kterým debutovali v roce 2011 skladbou "Never Trust a Happy Song". Tímto velkým hitem pomalu dobývali světové žebříčky a pódia na světových festivalech pohybujících se na hranici mainstreamu a indie. Šestou řadovku "I Want It All Right Now" produkoval držitel Grammy, producent John Congletone. Ještě před samotným vydáním vypustili muzikanti do světa dvojsingl "Hello" / "All". Ve vyvedeném klipu máte možnost vidět skupinu mimo jiné oblečenou v jednom společném fraku, což má značit strasti a slasti být členem kapely. Občas je to pocit radostný a inspirativní, jindy zas pocit jako v kleci, výzvou, jak to celé přežít. Ukázky z alba a též zmíněný dvojklip naleznete na YouTube profilu formace.


Local Natives - Time Will Wait For No One
žánr: indie rock

Local Natives - Time Will Wait For No One
Local Natives jsou další indierockeři z Los Angeles. Jejich novinka "Time Will Wait For No One" se nerodila úplně snadno. Tvůrčí proces zastihl kapelu v určitém stavu metamorfózy. Jejich bývalá já se začala rozpouštět, když se někteří ze členů sestavy stali otci. Zároveň prožívali období izolace, ztráty a krize identity. Naštěstí v polovině tvorby novinky přišlo emotivní vyprodané představení v řeckém divadle v domovském městě. Přišlo uvědomění a jednoznačný impuls k novým začátkům. Což vyústilo v nejplodnější období v jejich historii. Na YouTube si můžete poslechnout frenetický, veselý postpunkový singl "NYE" a pak můžete zhodnitit, jak se jim to celé povedlo.


Různí - The Endless Coloured Ways: The Songs of Nick Drake
žánr: indie folk

 Různí - The Endless Coloured Ways: The Songs of Nick Drake
Jméno Nick Drake u nás není příliš známé, a to i přes to, že se k jeho odkazu hlásí takové hvězdy jako Kate Bush, Paul Weller, The Black Crowes,Peter Buck z R.E.M. či Robert Smith z The Cure. Není divu, anglický hudebník totiž zemřel už v roce 1974 v pouhých šestadvaceti letech. Jaký měl vliv, zjistíte i nyní z dvojalba "The Endless Coloured Ways". Poctu mu na něm skládají například Fontaines D.C., Camille, Bombay Bicycle Club s The Staves, David Gray, John Parish s Aldous Harding, Ben Harper, Emeli Sandé, Craig Armstrong, Skullcrusher, Aurora, Joe Henry s Meshell Ndegeocello, Liz Phair nebo Philip Selway. Kompletní seznam skladeb a umělců včetně ukázek nabízí bandcamp.


Julie Byrne - The Greater Wings
žánr: alternativní folk / současný folk / komorní folk

 Julie Byrne - The Greater Wings
Americká indiefolková písničkářka Julie Byrne se vrací po šesti letech se třetím albem "The Greater Wings". Téma i atmosféru deseti songů ovlivnilo především úmrtí jejího životního partnera a současně i spolupracovníka Erica Littmana během natáčení. Vedle něj se na desce podíleli také Alex Sommers, Trayer Tryon, Em Fontana, Jefre Cantu-Ledesma a Jake Falby. Co je na této nahrávce zvláštní natolik, že má na metacritics hodnocení téměř 90 %, zjistíte na bandcampu hudebnice.


Tip týdne

Little Dragon - Slugs of Love
žánr: triphop / alternativní r'n'b / downtempo

 Little Dragon - Slugs of Love
Švédský kvartet Little Dragon je aktuálně možná známější ve Spojených státech než ve své domovině. Vypovídá o tom jednak umístění v amerických žebříčcích, tak i nominace na Grammy nebo spolupráce s lidmi jako Kaytranada, Flying Lotus nebo Kali Uchis. Album "Slugs Of Love" je již jejich sedmým v pořadí a formace pro něj nahrála celkem jedenáct songů, které opět oscilují na pomezí triphopu, alternativy, r'n'b, downtempa, soulu a elektroniky. Na dvou z nich se pak podíleli i JID a Damon Albarn. Výsledek je ke slyšení na bandcampu kapely.


Dominic Fike - Sunburn
žánr: pop rock / taneční pop / hip pop

 Dominic Fike - Sunburn
Bez pár dnů po třech letech navazuje Dominic Fike na svůj úspěšný debut "What Could Possibly Go Wrong" jeho nástupcem "Sunburn". V mezidobí stačil ještě spolupracovat s Justinem Bieberem na albu "Justice", na soundtracku k seriálu "Euphoria" nebo s Paulem McCartneym na jeho poslední desce. Svým fanouškům nyní přináší celkem patnáct nových songů, které s ním tvořili hlavně Jim-E Stack (Bon Iver, Charli XCX, Empress Of) a o něco méně známí Julian Cruz, Henry Kwapis a Devin Workman. K nim se v jednotlivých písních přidali například i protřelí Ariel Rechtshaid, Kid Harpoon, Kenny Beats, StarGate a Michael Uzowuru. Ve dvou z nich si pohráli s "Undone - The Sweater Song" od Weezer a "Scar Tissue" od Red Hot Chili Peppers. Kam novinku nasměrovali, zjistíte na Fikeho YouTube.


Blaze Bayley - Damaged Strange Different And Live
žánr: heavy metal

Blaze Bayley - Damaged Strange Different And Live
Britského heavymetalového zpěváka Blaze Bayleyho můžete znát především díky jeho krátkodobému působení v Iron Maiden během devadesátých let. Jako sólový umělec slaví rovněž nemalé úspěchy a aktuálně vydává žívák "Damaged Strange Different And Live". Uslyšíte na něm skladby z poslední studiovky "War Within Me", vydané před dvěma lety, ale také kousky z jeho účinkování u Mejdnů. Ukázky některých z devíti písní najdete na YouTube. O svůj názor na ně se s námi nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem!


Tomorrow X Together - Sweet
žánr: k-pop

 Tomorrow X Together - Sweet
Tomorrow X Together se letos v březnu stali první k-popovou skupinou, která bude headlinerem na festivalu Lollapalooza v Chicagu, a k tomu přidávají svoji novou desku v japonštině "Sweet". Včetně intra a outra pro ni stvořili celkem dvanáct písní. Zajímavostí je, že ačkoli v pátek vydali singl "Do It Like That" s Jonas Brothers, ten mezi nimi nenajdete. Jediným hostem alba je totiž japonská zpěvačka Lilas Ikuta z dua Yoasobi. Výsledek je ke slyšení na YouTube korejského boybandu.


Nita Strauss - The Call of the Void
žánr: heavy metal

Nita Strauss - The Call of the Void
Američanka Nita Strauss na sebe se svým debutem "Controlled Chaos" strhla velkou pozornost. Nyní se rodačka z Los Angeles vrací na scénu s novinkou "The Call Of The Void". Z té už můžete znát songy jako "Dead Inside" nebo "The Wolf You Feed". Včetně instrumentálních verzí nových kousků obsahuje CD přes dvacet položek (standardních je čtrnáct). Uslyšíte v nich i celou řadu hostujících umělců - pozvání do studia přijali třeba Alissa White-Glut, David Draiman nebo Alice Cooper. Ukázku v podobě skladby "The Golden Trail" s hostujícím Andersem Fridénem z In Flames najdete na YouTube. Co na ni říkáte?


V krátkosti

  • Treeboy & Arc - Natural Habitat
    Jsou to už tři roky, co britskou formaci Yard Act opustili kytarista Sammy Robinson a bubeník George Townend, kteří se vrátili ke svému původnímu projektu. Letošní novinka je již druhou deskou po jejich návratu a pánové pro ni natočili celkem devět písniček na pomezí postpunku, indie rocku a alternativy. (bandcamp)

  • Gabriels - Angels & Queens
    Americko-anglické soulové trio loňským prvním dílem alba "Angels & Queens" velmi slušně bodovalo u kritiky, a to do té míry, že hned osm magazínů (namátkou Mojo, PopMatters nebo The Guardian) jej zařadilo do výročních žebříčků. Nyní cestu završují druhou částí. (YouTube)

  • Liam Corcoran - Hints And Traces ]
    Někdejší frontman kanadských indierockerů Two Hours Traffic šperkuje sólovou kariéru již třetí řadovkou. Devět kousků produkoval Brian Murphy a společně je nasměrovali k mixu indie, popu, rocku a folku. (bandcamp)

  • Emma Ruth Rundle - Engine Of Hell Live At Roadburn
    Jak už název alba jednoznačně napovídá, americká písničkářka zde představuje živou verzi své poslední studiovky. Záznam pořídila při svém loňském vystoupení na holandském festivalu Roadburn. (YouTube)

  • Golden Features - Sisyphus
    Australský deephousový DJ po pěti letech navazuje na svůj debut "Sect" devítkou čerstvých tracků. Vokály obstarali Rromarin a Louisahhh. (bandcamp)

  • Itchy - Dive
    Němečtí punk-rockeři se připomínají dvanáctkou písniček včetně jedné, v níž se k nim připojil Justin Sane. V říjnu nám je předvedou naživo v pražském Rock Café. (YouTube)

  • Yawning Balch - Volume One
    Space- / stonerrockový počin nového spojení členů kapel Yawning Man & Fu Manchu. (YouTube)

  • Bloodbound - Tales From The North
    Desátá studiovka švédské powermetalové bandy. (YouTube)

  • Butcher Babies - … Eye For an Eye…/…’Till the World’s Blind
    Dvojalbum americké moderní metalové kapely. (YouTube)

  • Penguin Cafe - Rain Before Seven…
    Anglická formace kombinující komorní jazz a folk se po dvou letech hlásí s novým počinem. (bandcamp)

  • Chris Stamey - The Great Escape
    Americký hudebník, skladatel, producent a člen kapely The dB’s si pro své nové album připravil třináct písní, které tentokrát míří směrem ke country. (YouTube)

  • Rotting Christ - Apocryphal Spells
    Obsáhlá kolekce plná raritek kultovní řecké metalové skvadry. (YouTube)

  • The Raven Age - Blood Omen
    Třetí studiovka britské heavymetalové kapely z Londýna. (YouTube)


    Dále vychází

    African Head Charge - A Trip to Bolgatanga
    All For Metal - Legends
    Aluna - MYCELiUM
    AMAARA - Child of Venus
    Conway The Machine - Conway The Machine Presents: Drumwork The Album
    Degreed - Public Address
    Feuerschwanz - Fegefeuer
    Fit of Body - Far From the Rhythm
    Gabriels - Angels & Queens / Deluxe
    Gus Dapperton - Henge
    Guslit - Carnal
    Hot Tuna - 3
    Janet Jackson - janet. / Deluxe
    Jim O’Rourke - Hands That Bind (soundtrack)
    Lauren Bousfield - Salesforce
    Laurence Guy - Living Like There’s No Tomorrow, But Killing Yourself In The Process
    Life Divided - Down To Spiral Of A Soul
    Longings - Dreams In Red
    ME LOST ME - RPG
    Miles Miller - Solid Gold
    Misogi - Escape Artist
    Never Broke Again - Never Broke Again Presents: Green Flag Activity, Vol. 2
    Noble Oak - When It Finds You
    Percy Sledge - Honest As Daylight: Hits And Rarities
    Philthy Rich - FEDERAL INDICTMENT
    Pigeon Wigs - Rock By Numbers
    Projexx - Grim Mixtape: Vol. 2
    Ransom & Nicholas Craven - Directors Cut 4
    Rare Americans - Strawberries: The Story of Jongo Bongo - Act III
    Rory Gallagher - All Around Man: Live In London
    Sad Park - No More Sound
    Skrillex - Don't Get Too Close
    The Far Outs - The Far Outs
    The Mighty Bard - Beyond the Gate
    The Stranglers - 4
    Tony Allen - JID018
    Wham! - Singles: Echoes From The Edge Of Heaven
    Withering Scorn - Prophets Of Demise

    Vychází na vinylu:
    Blaze Bayley - Damaged Strange Different And Live
    De La Soul - Art Official Intelligence: Mosaic Thump
    Gabriels - Angels & Queens
    Garrett Saracho - En Medio
    Hans Zimmer - The Last Samurai (score)
    Janet Jackson - janet. / Deluxe
    Local Natives - Time Will Wait For No One
    Nothing But Thieves - Dead Club City
    PJ Harvey - I Inside the Old Year Dying
    Puscifer - Don't Shoot The Messenger (Coloured)
    Puscifer - Money $hot Your Re-Load
    Raven Age - Blood Omen
    Rory Gallagher - All Around Man: Live In London
    Rotting Christ - Apocryphal Spells
    Skrillex - Don't Get Too Close
    Taylor Swift - Speak Now / Taylor's Version
    Wham! - Singles: Echoes From The Edge Of Heaven

    EP:
    Astra King - First Love
    Bad History Month - Delusion
    CIEL - Make It Better
    Downtown Kayoto - Learning in Public
    Yellowcard - Childhood Eyes (singl)
    Pablo Brooks - Pleaser

    Reedice:
    De La Soul - Art Official Intelligence: Mosaic Thump
    Rolling Stones - Undercover / Remastered
    Rolling Stones - Black And Blue / Remastered
    Rolling Stones - Some Girls / Remastered
    Rolling Stones - Emotional Rescue / Remastered
    Rolling Stones - Tattoo You / Remastered
    Rolling Stones - Dirty Work / Remastered
    Rolling Stones - It's Only Rock'N Roll / Remastered
    Rolling Stones - Goats Head Soup / Remastered
    Rolling Stones - Exile On Main St. / Remastered
    Rolling Stones - Sticky Fingers / Remastered
    Sammy Hagar - Musical Chairs

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Taylor Swift - The Tortured Poets Department 6/10
    Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer Taylor Swift je králem Midasem dnešní doby. Ne ovšem ve smyslu, že by tajila oslí uši. Spíše upomíná na příběh, v němž na co panovník sáhl, proměnilo se ve zlato. Midas kvůli této schopnosti nemohl pít ani jíst, u Taylor se v... čtěte zde
    Vydáno: 27.04.2024 08:00 v sekci Recenze
    Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
    Video: Berenika Kouhoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
    Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
    Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
    Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
    Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
    Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer (27.04.2024 08:00)
    - Video: Taylor Swift chce v novince "Fortnight" vraždit. Doprovodný klip opět i režírovala (25.04.2024 08:42)
    - Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
    - Přes 300 milionů streamů. Tolik jich na Spotify nasbírala novinka Taylor Swift během prvního dne (23.04.2024 13:09)
    - Nová deska Taylor Swift trvá dvě hodiny a obsahuje jedenatřicet songů (19.04.2024 10:31)
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Nezajímavá Taylor Swift, vysloužilá Lana... Courtney Love si vzala na paškál kolegyně (16.04.2024 18:22)
    - Taylor Swift se dostala na seznam dolarových miliardářů magazínu Forbes (16.04.2024 13:41)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)

    ALBUM TÝDNE 17/2024

    Mark Knopfler
    One Deep River

    Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
    Čt 16.05.
    Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 18.05.
    King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
    Út 21.05.
    Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono U2 AC/DC Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu