James Blunt v klipu k "Adrenaline" skáče z letadla i rodí děti

15.02.2022 14:08 - Honza Balušek | foto: Atlantic

James Blunt se sice někdy může jevit jako velký twitterový vtipálek, když si naprosto skvěle dělá legraci z toho, že mu někteří lidé nemohou přijít na jméno, především je to ale hudebník a autor mnoha hitů. Loni na podzim je všecky poskládal na třicetipoložkovou kolekci nazvanou "The Stars Beneath My Feet (2004 - 2021)", na níž se nacházely i čtyři novinky, včetně písně "Adrenaline". A právě tu nyní doplnil velmi vtipným videoklipem.

Režisér Moon nechal zpěváka absolvovat všechny možné myslitelné adrenalinové zážitky a poté je sestříhal do výsledného videa... Kdepak. Místo toho natočil Blunta před zeleným plátnem a jeho obličej zpívající svižný song naklíčoval do skutečných záběrů. Jeho tvář je na původní aktéry nasazena záměrně nedokonale, ale i tak to vypadá, jako by protagonista vyzkoušel všechny tyto situace od skákání s padákem z letadla přes sledování hororového filmu po porod dítěte. Pod článkem najdete nejen samotný snímek, ale i krátký dokument z jeho natáčení.

James Blunt tak opět prokázal, že má velký smysl pro humor, ale vedle něj i talent na chytlavé skladby. "Adrenaline" se bezpochyby zabydlí i v jeho koncertním repertoáru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY