shop.musicserver.cz
Nové desky 12/2017

Nové desky 12/2017

Vydáno: 26.03.2017 23:39 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Polydor Ltd.

Tento týden jasně opanují i ve třech Take That, které doplňuje další Angličan James Blunt. Mimo ně vás seznámíme s novinkami countryových Little Big Town a Treye Songze, s poetickým projektem Wolf Lost In The Poem a především s africkou superskupinou Les Amazones D'Afrique. Pro rockery tu máme velký návrat Jesus & Mary Chain a novinky House Of Lords nebo Stevea Hacketta.

Pokud se v pondělí 27. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Take That - Wonderland (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / noise pop

Take That - Wonderland
Angličtí Take That pokračují dále ve třech a vydávají v této redukované sestavě již druhou desku. Po více jak dvou letech od vydání svého alba "III", které dosáhlo prvního místa britské hitparády, přidávají osmé studiové album "Wonderland". Pro něj ve standardní edici připravili jedenáctku písniček, včetně prvního singlu "Giants", který produkoval Mark Ralph (Clean Bandit, Years & Years). Jeho pak v dalších skladbách doplnili Tony Hoffer (Beck, Supergrass, Goldfrapp), Stuart Price (Madonna, The Killers, Gwen Stefani) a Mike Crossey (Arctic Monkeys, The Gaslight Anthem). Jak to dopadlo, zjistíte z ukázek na stránkách britského Amazonu. K dispozici bude také deluxe edice rozšířená o další čtyři songy, mezi nimiž naleznete i úspěšný singl "Cry" s britským drum and bassovým duem Sigma. "Wonderland" bude zároveň jejich první album od "Everything Changes" z roku 1993, které vyjde na vinylu.


James Blunt - The Afterlove (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop

James Blunt - The Afterlove
Možná vám to ani nepřijde, ale od vydání posledního alba Jamese Blunta "Moon Landing" již uběhlo přes tři a půl roku. Není tedy divu, že se britský písničkář vytasil s jeho následovníkem. Páté album pojmenoval "The Afterlove" a přichází na něm se změnou zvuku, kdy do své kombinace popu a folku implementoval i prvky elektroniky. Svůj podíl na tom bude mít i poměrně početná skvadra spolupracovníků, v níž najdeme taková jména jako Ed Sheeran, Ryan Tedder, Steve Robson, Steve Mac, nebo Stephan Moccio. V tomto týmu přichystal pro standardní verzi celkem deset písniček, které deluxe rozšíří o další tři kusy. Většinu z nich již sdílí se svými příznivci prostřednictvím osobního YouTube.com kanálu. Album bude k dispozici také na vinylu.


Little Big Town - The Breaker (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country pop

Little Big Town - The Breaker
Americká countryová skupina Little Big Town opravdu nepotřebuje na přípravu nového alba mnoho času. Tři čtvrtě roku od vydání sedmé desky "Wanderlust" se opět hlásí o slovu s osmičkou, kterou kvartet nazval "The Breaker". Není divu, že jim práce šla tak od ruky; autorsky jim totiž vypomohla špička countryové scény v čele s Taylor Swift, Hillary Lindsey, Lori McKennou, nebo Liz Rose. Už na předchůdci do velké míry opustili countryovou škatulku a společně s Pharrellem Williamsem se pustili do psychedelického popu, disco, folku, nebo r'n'b. Novinku produkoval Jay Joyce (Eric Church, Carrie Underwood, Zac Brown Band), a tak se tentokrát posunuli spíše do popových vod. První tři ochutnávky servíruje formace na svém YouTube.com kanálu.


Tip týdne

Les Amazones D'Afrique - République Amazone (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Les Amazones D'Afrique - République Amazone
Pod poměrně bojovným názvem Les Amazones D'Afrique se skrývá velmi ambiciózní projekt, nebo ještě lépe řečeno nová superskupina, která se před dvěma roky zformovala v africkém Mali. Jejími členkami jsou více, či méně známé africké zpěvačky a hudebnice, konkrétně tedy Kandia Kouyaté, Angélique Kidjo, Mamani Keita, Rokia Koné, Mariam Doumbia z dua Amadou & Mariam, Nneka, Mariam Koné, Massan Coulibaly, Madina N'Diaye, Madiaré Dramé, Mouneissa Tandina a Pamela Badjogo. Nyní, po několika koncertech dámy přicházejí konečně i s debutovým albem, které nazvaly "République Amazone". Na něm se ve dvanácti skladbách prolínají nejen jejich hlasy, ale také různé styly zabalené do afro-beatů, a různé jazyky od angličtiny, přes francouzštinu až po lokální Bambaru a Fon. Nejlépe se s albem seznámíte na stránkách vydavatelství RealWorld.


Wolf Lost In The Poem - Nepřipoutaný (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativní folk

Wolf Lost In The Poem - Nepřipoutaný
Pod pseudonymem Wolf Lost In The Poem se skrývá jeden nejmenovaný český písničkář, který se zhlédl ve světové ženské poezii. Příběhy a dílo Emily Dickinsonové, Anny Barkovové, Justyny Bargielské, Clary Janés, Bronisławy 'Papuszy' Wajs, Özer, Viljy-Tuulie Huotarinen, Mariny Cvětajevové, Marceliny Desbordes-Valmorové a Joyce Mansour ho inspirovaly k napsání deseti písniček, které vznikaly celkem dva roky. Nahrávalo se ve studiu Jámor za asistence Ondřeje Ježka a my jsem vám u příležitosti Světového dne poezie představili celé album v exkluzivní premiéře.


Jesus & Mary Chain - Damage And Joy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / progresivní rock

Jesus & Mary Chain - Damage And Joy
Skotská alternativně rocková formace The Jesus And Mary Chain přichází po osmnácti letech na scénu s novinkou "Damage And Joy". Sedmá studiová deska přináší čtrnáct skladeb, které jsou podle recenzentů až "morbidně perfektní". Podle dalších je deska jednou z nejvíce žádaných nahrávek letošního roku: "V době, kdy se reunionové turné a album stalo folklórem, se odděluje zrno od plev a ukazuje se, která z kapel opustila hudební scénu se stylem sobě vlastním. The Jesus And Mary Chain se ale vrací v době, kdy jim přichází na chuť nová generace a staří fanoušci si zase rádi zavzpomínají," stojí v recenzi webu Consequenceofsound.net. Na stejných stránkách najdete také několik ukázek.


Night Ranger - Don't Let Up (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Night Ranger - Don’t Let Up
"Tato deska je výsledkem práce pěti hudebníků, kteří žijí rock'n'rollem čtyřiadvacet hodin denně," prozradil baskytarista a tpěcák Jack Blades. Dále dodal: "Jsme na scéně už pětatřicet let ai když jde jen o rock'n'roll, milujeme to!" Jedenáctka nových písní je k dostání ve standardní a také v luxusní edici. Ta navíc obsahuje bonusový song a také bonusové DVD, které přináší navíc rozhovory a hudební videoklipy ke skladbám "Running Out Of Time" a "Day And Night". Další z nových skladeb "Somehow Someway" najdete k poslechu na YouTube.com>odkaz ven.


Steve Hackett - The Night Siren (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Steve Hackett - The Night Siren
S pětadvacátou studiovkou se o slovo hlásí Steve Hackett. Britský kytarista svou novou a v pořadí pětadvacátou studiovku nahrál během jednoho roku. S produkcí mu pomohli Roger King a Benedict Fenner a společnými silami dali dohromady jedenáct písní. Jednou z nich je i kousek "Behind The Smoke", kterou si můžete poslechnout na YouTube.com. Deska je k dostání v několika formátech - na CD, Blu-ray disku (kde najdete navíc i dokument), 2LP a CD a také v digitální podobě.


Trey Songz - Tremaine (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

Trey Songz - Tremaine
Americký zpěvák Trey Songz se po vydání alba "Trigga" mírně stáhnul a mohli jsme jej slyšet spíše sporadicky na hostování u svých kolegů. Nejmarkantnější útlum nastal především v loňském roce, kdy už začínal chystat aktuální novinku "Tremaine". Fanouškům na ní vše vynahrazuje hned patnácti písničkami, na kterých se producentsky podílel Rico Love, C4, Cardiak, Cirkut, či Dr. Luke. Prvních pět skladeb v podobě videoklipů umístil Trey Songz na svůj YouTube.com profil.


Yasmine Hamdan - Al Jamila (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / trip hop / world music

Yasmine Hamdan - Al Jamila
Africkým ženám tentokrát bude konkurovat i jedna pocházející z Blízkého východu, konkrétně z Libanonu. Řeč je o zpěvačce a hudebnici Yasmine Hamdan, polovině dua Soap Kills, která je už ale trvale usazená ve Francii. Ačkoli zmíněné duo dosud oficiálně neukončilo činnost, uplynulo od vydání poslední řadovky více jak dvanáct let. Yasmine Hamdan se ukázala sólo již před pěti lety a nyní na vlastní prvotinu navazuje novinkou "Al Jamilat", pro kterou v arabském stylu elektroniky a trip hopu připravila jedenáct skladeb. Jejich ukázky uslyšíte na stránkách francouzského Amazonu.


Marian Hill - Act One (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní r'n'b / synthpop

Marian Hill - Act One
Filadelfské duo Marian Hill se dosud prezentovalo více jako remixéři, či spolupracovníci ve skladbách slavnějších kolegů. Jejich služeb využili například Inna, The Weeknd, nebo Khalid. Ovšem už několik let Jeremy Lloyd a Samantha Gongol tvoří také svoji vlastní hudbu, kterou zatím prezentovali pouze na dvou EP. Loni konečně došlo také na jejich debut "Act One", jenž konečně přichází i k nám. Vzhledem k odstupu se už s jejich alternativní podobou r'n'b a synthpopu můžete seznamovat na jejich VEVU.


Paul McCartney - Flowers In The Dirt (2017 Remaster) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Paul McCartney - Flowers In The Dirt (2017 Remaster)
Paul McCartney pokračuje v reedicích svých studiových alb a nyní se dostalo na nahrávku "Flowers In The Dirt", na které se kromě jeho manželky Lindy podílela spousta muzikantských hvězd. Tou hlavní byl Elvis Costello a jeho pak doplnili například David Gilmour, Robbie McIntosh z The Pretenders, slavný kanadský klavírista a producent David Foster, či Trevorn Horn. Letošní verze kromě remasterované původní nahrávky nabídne i řadu bonusů včetně dosud nevydaných demoverzí písní, na jejichž letošním vydání opět spolupracoval i Costello. Reedice bude k mání v několika verzích. Mimo vinylu a CD vyjde i DVD se třemi dosud nevydanými krátkými filmy o vzniku desky, hudebními videy a dokumentem "Put It There" z roku 1989. V deluxe edici nebude chybět ani dvaatřicetistránková kniha. Složení konkrétních edicí, můžete zkoumat na McCartneyho webu.


Jessi Colter - The Psalms (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / křesťanská hudba / psychedelie

Jessi Colter - The Psalms
Po Rebě McEntire je Jessi Colter další countryovou hvězdou, která se pustila do křesťanské hudby. Americká zpěvačka, známá díky spolupráci se svým manželem Waylonem Jenningsem, pojmenovala album jednoznačně "The Psalm", tedy "Žalm". Na albu jich najdete hned dvanáct, ovšem nesou se v poněkud odlišném duchu, než by mnozí čekali. Country v tomto případě není jediným stylem, ale míchá se to s folkem, vážnou hudbou a dokonce psychedelií. Něco málo z celého konceptu odhaluje Jessi Colter na svém facebookovém profilu.


Hurray For The Riff Raff - The Navigator (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / indie / folk

Hurray For The Riff Raff - The Navigator
I přes určité úspěchy newyorské trojice Hurray For The Riff Raff, jako je například úspěch na dánském festivalu Roskilde, nepatří Alynda Segarra, Caitlin Gray a Jordan Hyde mezi příliš známá jména světové hudební scény. Třeba se to ale změní s šestým albem "The Navigator", kde opět ve dvanácti písničkách představují svoji podobu mixu americany, folku a indie. Zda vás tato formace zaujme, můžete zkoumat například na jejich YouTube.com kanálu.


Birkin / Gainsbourg - Le Symphonique (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: orchestrální pop

Birkin / Gainsbourg - Le Symphonique
Americká herečka a zpěvačka Jane Birkin je už od šedesátých let známá jako jedna z životních partnerek Serge Gainsbourga, s nímž má dceru Charlotte Gainsbourg. V roce 1969 spolu vytvořili slavné album "Je t'aime... moi non plus", které Jane Birkin ráda připomíná na koncertech po celém světě. Letos se rozhodla vydat jeho symfonickou podobu s názvem "Le Symphonique", kam zařadila i několik dalších skladeb, které ze spolupráce s francouzským hudebníkem vznikly. Představení této novinky sdílí na svém facebookovém profilu.


House Of Lords - Saint Of The Lost Souls (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

House Of Lords - Saint Of The Lost Souls
"Saint Of The Lost Souls", to je desátá studiová deska hardrockové formace House Of Lords. Produkci desky dostal na starost zpěvák a skladatel kapely James Christian a při přípravách si byl dobře vědom velkých očekávání, která fanoušci melodického rocku mají. Navíc bylo třeba na nahrávce představit nového člena, baskytaristu Chrise Tristrama. Ten ale rozhodně není na rockové scéně žádným nováčkem. Na desku se dostalo celkem jedenáct nových písní a jednu z nich "Oceans Divide" si můžete poslechnout na YouTube.com.


Hypnos - The Whitecrow (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Hypnos - The Whitecrow
Pro fanoušky české death metalové scény je tu novinka formace Hypnos. Deska nese titul "The Whitecrow". Hudebníci se rozhodli pojmout její přípravy ve velkém stylu a udělali z ní koncepční album. Do skladeb dosadili hned několik hostujících hudebníků a nové písně se nebáli obohatit ani o další odlišné styly. Grafickou podobu dala albu maltský umělec Jo Merciec, který dal tvář i poslední desce "Heretic Commando". "Je pravdou, že není úplně jednoduché se mnou pracovat, protože často lpím i na zdánlivě nepodstatných detailech, což může být únavné a proto jsem rád, že to Jo se mnou vydržel a vytvořil obal podle mých představ. Tentokrát jsme chtěli něco relativně jednoduchého a elegantního s důrazem na bílou barvu. Hlavní postavou alba i titulního obalu je 'Whitecrow', léčitel špatných nálad a dekadence", uvádí ještě muzikanti.


Dále vychází:

Adult - Destroit House Guests (Mystic Production)
Aerosmith - Live 1975 (bootleg) (Mystic Production)
Alexander Grychtolik - Bach: Angenehme Melodei (Huldigungskantaten, Bwv 216A & 210A) (Sony Music)
Arbouretum - Song Of The Rose (Mystic Production)
Armin Van Buuren - A State Of Trance 2017 (Sony Music)
Astor Piazzolla - Long Play Collection (Bertus)
Bill Nelson - My Secret Studio (Volume 1.) (Bertus)
Bitterfeldt - Götzen Dämmerung (Mystic Production)
Blanck Mass - World Eater (Mystic Production)
Bonfire - Byte The Bullet (Warner Music)
Byrdi - Urkraft (Mystic Production)
Carole King - The Real... Carole King (Sony Music)
Doors - Good Rockin Tonight (bootleg) (Mystic Production)
Double Crush Syndrome - Die For Rock N Roll (Mystic Production)
Double Crush Syndrome - Die For Rock N Roll (Metal Box) (Mystic Production)
Earth, Wind & Fire - The Real... Earth, Wind & Fire (Sony Music)
Eclipse - Monumentum (Mystic Production)
Emerald - Reckoning Day (Mystic Production)
Harnoncourt/Conc.M. - Hudba dvora Maximiliana I. (Universal)
Heavy Tiger - Glitter (Bertus)
Hetroertzen - Uprising Of The Fallen (Mystic Production)
Hypnos - The Whitecrow (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Charm The Fury - The Sick, Dumb & Happy (Mystic Production)
Jethro Tull - The String Quartets (Warner Music)
Julio Iglesias - The Real... Julio Iglesias (Sony Music)
K's Choice - 25 (Bertus)
King Of Asgard - Taudr (Mystic Production)
Kremer/Harnoncourt/Wph - Koncerty pro housle (Universal)
Memoriam - To The Fallen (Mystic Production)
Moon And The Nightspirit - Metanoia (Mystic Production)
Oceanwake - Earthen (Mystic Production)
One Desire - One Desire (Mystic Production)
Pallbearer - Heartless (Mystic Production)
Plan Three - Wish I Was Stormborne (Sony Music)
Real Estate - In Mind (Bertus)
Replacire - Do Not Deviate (Mystic Production)
Různí - Blahopřejeme (Supraphon)
Screamer - Hell Machine (Mystic Production)
Simon & Garfunkel - Homeward Bound (bootleg) (Mystic Production)
Stormhammer - Welcome To The End (Mystic Production)
T'Pau - The Virgin Anthology (Universal)
The Bill Evans Trio - On A Monday Evening/Live (Universal)
Thomas David - To Love (Sony Music)
Toots Thielemans - The Real... Toots Thielemans (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Adult - Destroit House Guests (Mystic Production)
Arbouretum - Song Of The Rose (Mystic Production)
Birkin Gainsbourg - Le Symphonique (Warner Music)
Blanck Mass - World Eater (Mystic Production)
Daryl Hall & John Oates - Rock N Soul Part 1 (Sony Music)
Double Crush Syndrome - Die For Rock N Roll (Mystic Production)
Eclipse - Monumentum (Mystic Production)
Emerald - Reckoning Day (Mystic Production)
Heavy Tiger - Glitter (Bertus)
Hurray For The Riff Raff - The Navigator (Bertus)
Charm The Fury - The Sick, Dumb & Happy (Mystic Production)
James Blunt - The Afterlove (Warner Music)
Jesus & Mary Chain - Damage And Joy (Warner Music)
Jethro Tull - The String Quartets (Warner Music)
K's Choice - 25 (Bertus)
King Of Asgard - Taudr (Mystic Production)
Les Amazones D'Afrique - République Amazone (Mystic Production)
Memoriam - To The Fallen (Mystic Production)
Night Ranger - Don’t Let Up (Mystic Production)
One Desire - One Desire (Mystic Production)
Original Sin - Sin Will Find You Out (Mystic Production)
Pallbearer - Heartless (Mystic Production)
Paul McCartney - Flowers In The Dirt (Universal)
Plan Three - Wish I Was Stormborne (Sony Music)
Real Estate - In Mind (Bertus)
Replacire - Do Not Deviate (Mystic Production)
Screamer - Hell Machine (Mystic Production)
Steve Hackett - The Night Siren (Sony Music)
Yasmine Hamdan - Al Jamila (Mystic Production)

Reedice:
AC/DC - Backtracks (Sony Music)
Bobby Darin & Johnny Mercer - Two Of A Kind (Warner Music)
Elvis Presley - Platinum A Life In Music (Sony Music)
Girlschool - Hit And Run (Mystic Production)
Girlschool - Screaming Blue Murder (Mystic Production)
Jean-Pierre Rampal - Jean-Pierre Rampal V Praze/ KompletnÍ SupraphonskÉ NahrÁVky (Supraphon)
Kingdom Come - Hands Of Time (Bertus)
Marty Robbins - Devil Woman / Portrait Of Mary (Bertus)
Original Sin - Sin Will Find You Out (Mystic Production)
Pink Floyd - 1965-1967 Cambridge St/Ation (Warner Music)
Pink Floyd - 1968 Germin/Ation (Warner Music)
Pink Floyd - 1969 Dramatis/Ation (Warner Music)
Pink Floyd - 1970 Devi/Ation (Warner Music)
Pink Floyd - 1971 Reverber/Ation (Warner Music)
Pink Floyd - 1972 Obfusc/Ation (Warner Music)
Redbone - Message From A Drum / Cycles / Potlatch (Bertus)
Tokyo Blade - Knights Of The Blade (Bertus)

NÁZORY
  • O.K redaktore (človíček, 27.03.2017 06:23) Reagovat

    Minulý týden jsi psal, že nové album kelly family nemohlo být v deskách pro 11.týden že je to od pondělka do pondělka. Album vyšlo 24.3 což byl čtvrtek a přesto tu není. Buď jsi na to zapoměl, anebo to album je taká s***ka že se nepočítá ani mezi nové CD :))

  • ...no, nerad bych se mýlil , ale 31.3. vychází... (Honza, 27.03.2017 08:58) Reagovat

    ...no, nerad bych se mýlil , ale 31.3. vychází ještě Jamiroqai a také Zrní a také Aimee Mann... pro mě bomby

  • MEMORIAM, naprostá pecka... (Fimi, 27.03.2017 19:07) Reagovat

    MEMORIAM, naprostá pecka

  • a este novy GOLDFRAPP... (Leo., 27.03.2017 19:57) Reagovat

    a este novy GOLDFRAPP

  • Goldfrapp (Petr, 28.03.2017 22:47) Reagovat

    Goldfrapp vychazi 31.3., ale uz jsem CD videl v pondeli v jednom "nejmenovannem" music shopu na Vaclavaku .. :-))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Naživo: James Blunt si publikum ve Foru Karlín omotal kolem prstu (05.03.2024 11:49)
- Fotogalerie: Koncert Jamese Blunta objektivem fotoaparátu (05.03.2024 11:20)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Audio: Singl "Girl 71" od The Jesus And Mary Chain je povedeným skokem do minulosti (28.02.2024 17:28)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Karel Gott Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Rush Dua Lipa Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu