Hailee Steinfeld v songu "I Love You's" nespasil ani sampl hitu od Annie Lennox

04.04.2020 14:42 - Katka Šebestová | foto: facebook Hailee Steinfeld

Umí hrát, zpívat i tančit. Daří se jí ve filmovém světě a rovněž ten hudební je jí nakloněn. Pro Hailee Steinfeld je ale úspěch na stříbrném plátně zřejmě prioritou a muzika postranní projekt. A to je možná škoda.

Mladá Američanka je ve fázi už tříletého hledání pořádného hitu, na kterém by eventuálně mohla postavit i celou desku, o které se ostatně mluví už pět let. Novinková skladba "I Love You's" to však nevytrhne. Nejpoutavější na celé písni je sampl songu "No More I Love You's" kapely The Lover Speaks, který poté proslavila Annie Lennox, když jej v půlce devadesátých přezpívala po svém. A právě na jejím coveru drží základy Haileeiny verze. Ta sice prohlásila, že celé je to o tom, že po rozchodu s partnerem navázala až příliš brzy další vztah a nenechala si prostor na hojení ran, ale z jejího pera není na konečném výsledku ani čárka.

Sloky se vlečou a posluchač se jen těší na refrén, který je jen potvrzením toho, že to Annie před pětadvaceti lety udělala fakt dobře. Pokud to Hailee bude se svou hudební kariérou myslet vážně, potřebovala by jasně určit, jakým popovým proudem se nechá unést. Pak se bude muset obklopit stálým týmem a poté možná konečně naplno ukáže, jaké hudební možnosti v ní jsou. Zatím jsou to jen náznaky, kdy relativní úspěchy střídají nudu.

Neméně průměrný je i vizuál. Jednoduchý černobílý videoklip, jehož je Hailee Steinfeld jedinou protagonistkou, ukazuje všechny její tváře: tu veselou, rozčílenou, smyslnou i zamyšlenou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY