shop.musicserver.cz
Nové desky pro 18. týden

Nové desky pro 18. týden

Vydáno: 03.05.2015 12:32 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Čarodějnice jsou spálené, ale to rozhodně neplatí o hudebních novinkách. Mumford & Sons se vrací po odmlce, zatímco Ciara po mateřské. Představíme vám horké The Hot Sardines, Annie Lennox představí živě "Nostalgii", těšit se můžete na pop rock Best Coast a příznivci elektroniky už jistě vyhlížejí sólovku Martina Goreho. Pro tvrdé metalisty tu jsou zase alba Satyricon nebo Shining.

Pokud se v pondělí 4. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Mumford & Sons - Wilder Mind (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / folk rock

Mumford & Sons - Wilder Mind
Britská folk-rocková kapela Mumford & Sons již svým prvním albem "Sigh No More" z roku 2009 zaznamenala velmi slušný úspěch, když prodala několik milionů kusů a posbírala nejednu cenu. Ten hlavní průlom ovšem přišel v roce 2012 s druhým albem "Babel", který slavil úspěch po celém světě. Kapela si za něj odnesla Brit Award a následně i Grammy, nehledě na to, že často figurovala i ve výročních žebříčcích různých světových médií. Kapelu zájem po tomto úspěchu unavil natolik, že si vzala na více jak rok volno. Ke skládání a nahrávání se vrátili loni v létě a výsledek představí nyní pod názvem "Wilder Mind". Nahrávka bude obsahovat celkem dvanáct písní a již první singl "Believe" naznačil, že kapela se mírně odklonila od americany a svůj folk rock obohatila o elektronické prvky. Svůj podíl na tom může mít producent alba James Ford, který má na svědomí desky Arctic Monkeys, Haim, Birdy nebo Florence And The Machine. Fanoušci kapely ale nemusí mít strach, že by kapela pohřbila zcela svůj styl. Další singly jako "The Wolf" nebo "Snake Eyes", které uslyšíte na VEVU kapely, už se od předchůdců liší výrazně méně. Zbývá pouze dodat, že "Wilder Mind" bude k dostání i na vinylu.


Best Coast - California Nights (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / indie pop

Best Coast - California Nights
Americké indie rockové duo Best Coast se po loňském koncertním turné s The Pixies mírně odmlčelo. Důvodem byla příprava jejich třetího studiového alba "California Nights". Bethany Cosentino a Bobb Bruno se při jeho skládání a tvorbě inspirovali zvukem takových interpretů jako jsou The Go-Go's, Gwen Stefani, nebo Sugar Ray. Nakonec v kytarovém stylu, který vyústil i v angažování dalšího koncertního kytaristy Joe Bautisty ze skupiny Whirr, připravili celkem dvanáct písniček natáčených v hollywoodských studiích WAX LTD. Ačkoli první zprávy signalizovaly, že producentským partnerem by jim měl být Butch Walker, nakonec je tím hlavním producentem Wally Gagel, který má ve svém portfoliu hvězdy jako Miley Cyrus, New Order, nebo Muse. Jak to všechno dopadlo, se alespoň z části dozvíte na VEVU Best Coast.


Martin Gore - MG (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: elektronika / ambientní hudba

Martin Gore - MG
Kytarista a klávesista Depeche Mode a autor většiny jejích hitů Martin Gore, se na sólovou dráhu odskakuje pouze sporadicky. Pokud nepočítáme společný projekt s Vincem Clarkem VCMG, pak se tak naposledy stalo před dvanácti lety, kdy vydal album "Counterfeit2". Na něj konečně nyní naváže novinkou "MG", jejíž název tak naznačuje pokračování konceptu "Ssss". Celkem šestnáct čistě instrumentálních skladeb začal připravovat již v závěru turné k albu "Delta Machine" a mají být jakýmsi soundtrackem k imaginárnímu filmu, jehož děj si každý sám vytvoří v představách. Sám Gore o novince říká: "Jako skladatel jsem si vědom síly slova. Zvlášť, když jsou vedle sebe ve správné sounáležitosti s akordy a melodiemi. Jsem si ale také jist nábojem hudby samotné a v ní ukrytých emocí, které mohou být vytvořeny pomocí shluku atmosfér, a to je to, co jsem vlastně chtěl zachytit s tímto projektem." První ochutnávkou je skladba "Europa Hymn", jejíž videoklip sdílí na svém webu.


Ciara - Jackie (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

Ciara - Jackie
Ačkoli první zprávy hovořily o tom, že šesté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Ciary vyjde už koncem ledna, nakonec se novinka "Jackie" dostává na pulty obchodů až nyní. Nahrávka tak vychází rok poté, co devětadvacetiletá zpěvačka porodila své první dítě. Nahrávání začalo již v září 2013 a Ciara na něm spolupracovala s několika autory a producenty, přičemž k těm nejznámějším patří například Diane Warren, Dr. Luke, Polow da Don, či Mike WILL Made-It. V tomto týmu připravila pro standardní verzi jedenáct písniček, které v deluxe edici rozšíří dalších pět skladeb. Právě pouze na deluxe verzi najdete hned dva ze čtyř hostů - Joea Jonase a Holanďana R3haba, který se postaral o remix prvního singlu "I Bet". Těmi dalšími jsou pak Pitbull a Missy Elliott v "That's How I'm Feelin'", který se pravděpodobně stane druhým singlem. První dvě ochutnávky servíruje Ciara na jejich webu.


Tip týdne

The Hot Sardines - The Hot Sardines (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hot jazz

The Hot Sardines - The Hot Sardines
Osmičlenná jazzová formace The Hot Sardines z New Yorku je uskupením, o kterém se v poslední době začíná mluvit poměrně hlasitě. V jejím čele stojí zpěvačka Miz Elizabeth, která hraje i na valchu, a pianista a kapelník Evan 'Bibz' Palazzo. Dalšími členy jsou pak stepař Fast Eddy Francisco, trumpetista Jason Prover, bubeník, Alex Raderman, basista Evan 'Sugar' Crane, Nick Myers ovládající dechové nástroje a Mike Sailors hrající na kornet. Už z tohoto výčtu je patrné, že styl, který The Hot Sardines hrají, je velmi blízký neworleanskému jazzu, dixielandu, nebo také hot jazzu a jazzu 2. světové války. Jejich eponymní debutové album vyšlo ve Spojených státech již minulý rok a jak se jejich věhlas šíří dále, dostává se i do zbytku světa. Jedenáct písniček zpívají hned v několika jazycích, takže vedle angličtiny uslyšíte i francouzštinu nebo němčinu. Vy můžete The Hot Sardines poznávat například prostřednictvím jejich webu, případně poslechem ukázek na Supraphonline.cz.


In This Moment - Rise Of The Blood Legion (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

In This Moment - Rise Of The Blood Legion
Americká formace In This Moment funguje na hudební scéně už desátým rokem a muzikanti se rozhodli toto jubileum oslavit hodnotným výběrem. Pro své posluchače připravili "Rise Of The Blood Legion", kompilaci, se kterou vzpomínají na své první čtyři alba, vydaná u labelu Century Media Records. "Těší nás, že se tato deska může dostat ven a naši fanoušci budou mít možnost s námi zavzpomínat a poslechnout si skladby, které my sami považujeme za své favority," uvádí osazenstvo formace ve svém prohlášení. Celkem se tedy můžete těšit na osmnáct kousků v čele s dílky jako "Prayers" nebo "Rise With Me" a "The Blood Legion".


Annie Lennox - An Evening Of Nostalgia (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / jazz / soul

Annie Lennox - An Evening Of Nostalgia
Na podzim minulého roku vydala anglická zpěvačka Annie Lennox své album "Nostalgia", které naplnila popovými a jazzovými standardy z takzvaného Great American Songbook. Na konci ledna tohoto roku pak v divadle Orpheum v Los Angeles v rámci PBS Special představila i jeho živou podobu. Za zády měla devatenáctičlenný orchestr obsahující jak dechovou, tak i smyčcovou sekci a vedle soulový, jazzových a bluesových standardů zahrála v tomto osazení i svoje vlastní hity včetně "No More I Love You’s", "Why", či "Sweet Dreams (Are Made Of This)". Režii záznamu dostala na starosti Natalie Johns, jejíž práci si mohli vychutnat již fanoušci Morriseyho, Sarah McLachlan, Coldplay, či Simply Red. Ten vychází pod názvem "An Evening Of Nostalgia" a bude k dostání jak na DVD, tak i na Blu-Ray. Navnadit vás může upoutávka PBS.


Satyricon - Live At The Opera (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: black metal

Satyricon -  Live At The Opera
8. září byl pro norskou blackmetalovou formace Satyricon po všech směrech výjimečný. Společně se sborem National Norwegian Opera si muzikanti splnili sen a odehráli speciální set, přesycený intenzivní atmosférou, kterou se podařila zachytit i na novém živáku "Live At The Opera". Profesionální tým filmařů pořídil neopakovatelný záznam koncertu, jenž se muzikanti rozhodli oslavit i na chystaném turné "The Dawn Of A New Age". To chtějí Satyricon koncipovat podobně a návštěvníkům tak připravit nevšední zážitek. Prozatím si poslechněte ukázku z nového živáku, kterou najdete na stránkách YouTube.com. Potěší vás skladba "Die By My Hand".


Ben Williams - Coming Of Age (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Ben Williams - Coming Of Age
Je to teprve pár dnů, co v pražském klubu Jazz Dock vystoupil jeden z nejvýraznějších kontrabasistů současné jazzové scény Ben Williams. Tento muzikant, který hrál i s Herbiem Hancockem, Patem Methenym nebo Wyntonem Marsalisem, v rámci koncertu představil i skladby ze svého druhého alba "Coming Of Age" vycházející u nás s mírným zpožděním. Pro novinku připravil celkem jedenáct skladeb, včetně coververze "Smells Like Teen Spirit" od Nirvany v syrové úpravě pouze pro basu. Celé album ale pochopitelně sám nenahrával. Do studia si pozval svoji doprovodnou kapelu Sound Effect, jejímiž členy jsou saxofonista Marcus Strickland, kytarista Matthew Stevens, pianista Christian Sands , Masayuki 'Big Yuki' Hirano na syntetizátory a Fender Rhodes, bubeník John Davis a perkusista Etienne Charles. Pozvání navíc přijalo i několik hostů, přesněji zpěvačka Goapele, básník W. Ellington Felton, trumpetista Christian Scott a vibrafonista Stefon Harris. Ukázky z alba prezentuje Williams na svém webu.


Shining - IX - Everyone, Everything, Everywhere, Ends (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: extrémní death metal

Shining - IX - Everyone, Everything, Everywhere, Ends
Za svou devatenáctiletou historii se švédští Shining vysloužili už řadu přívlastků. Někteří jejich tvorbu popisují jako "sebevražedný death metal", jiní o poznání optimističtěji - jako depresivní metalovou hudbu. Svou devátou studiovku "IX - Everyone, Everything, Everywhere, Ends" charakterizují ale muzikanti nejlépe sami. Zpěvák Niklas Kvarforth se opět vydává na temná místa a na neznámá území své i své posluchače. Průvodcem pak jsou umě seskládané verše - v anglickém i švédském jazyce. Ukázky tohoto výjimečného díla, které ocení zejména fanoušci blackmetalového žánru, kteří se s hudbou Shining setkali již dříve, najdete zde.


Jethro Tull - Minstrel In The Gallery (40th Anniversary Edition) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock / folk rock / jazz

 Jethro Tull - Minstrel In The Gallery (40th Anniversary Edition)
Britští Jethro Tull se už několik let ohlíží za svými alby, které slaví aktuálně čtyřicetiny. Vzhledem k tomu, že momentálně píšeme rok 2015, dostává se na desku z roku 1975 "Minstrel In The Gallery". Její výroční edice přinese hned čtveřici disků - 2 CD a 2 DVD. První CD nabídne původní album doplněné o b-strany singlů "Summerday Sands", další písničky z doby nahrávání alba a verze skladeb z nahrávání pro BBC. Druhý audio disk bude obsahovat koncert z pařížské Olympie z července 1975. Obě DVD, pak potěší hlavně audiofily. Najdou na něm totiž předchozí dva disky jednak v 5.1 mixu v Dolby Digital a DTS, a dále záznam získaný z vinylů jednak ve stereo kvalitě 24bit/96Hz a také jako quad mix. Druhé DVD pak přidá ještě bezmála devítiminutové video "Minstrel In The Gallery" pořízené na již zmíněném koncertu v Paříži.


Fozzy - Do You Wanna Start A War (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal / progresivní metal

Fozzy - Do You Wanna Start A War
K výčtu metalových kapel s novým albem se tento týden přidávají i Fozzy. Americká formace připravila nástupce alba "Sin and Bones" z roku 2012 a dala mu do kolébky název "Do You Wanna Start a War". Jeho produkci opět obstaral Rich Ward, kytarista kapely. Výsledkem tvrdé práce ve studiu je dvanáct nových skladeb včetně jedné coververze "SOS", původně od populární ABBY. Protože se jinde na světě fanoušci z desky radovali už v půlce loňského roku, můžeme vám podat reference spokojených posluchačů a ještě spokojenější kritiky, která desku ohodnotila vysokým počtem hvězdiček. Vy ale nejlépe uděláte, když si poslechnete a podíváte se na klip k titulní písni "Do You Wanna Start A War".


Majk Spirit - Y Black (Bontonland)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Majk Spirit - Y Black
Ačkoli je dlouho očekávané druhé sólové album Majka Spirita "Y Black" k dostání de facto už měsíc, opravdu kdekoli ho seženete teprve nyní. Následovníka debutu "Nový člověk" nahrával někdejší kouč Hlasu Česko Slovenska ve studiu Littlebeat za spolupráce týmu ve složení Martin Šrámek, Andrej Hruška a Marek Šurin. Prvně jmenovaný se pod svým uměleckým jménem Maxo objevil na albu i jako interpret. Není ale pochopitelně zdaleka sám. V nových skladbách sekundují Majkovi Spiritovi jednak slovenští rappeři jako Čistychov, Ego, Vec, Delik a Supa z Mojej Reči, Elpe a samozřejmě také jeho parťáci z H16 Otis a Cigo, ale i čeští interpreti jako Ektor a Ben Cristovao. Produkci mu pak zajistili například The Glowsticks, Maskill, Abe Beats, Grimaso, nebo DJ Wich. Album, jehož název je inspirovaný označením Generace Y, má už řadu zástupců na Spiritově kanálu YouTube.com.


Drudkh - A Furrow Cut Short (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: black metal / folk metal

Drudkh - A Furrow Cut Short
Tři roky od vydání desky "Eternal Turn Of The Wheel" se ukrajinská formace Drudkh hlásí o slovo s novou deskou "A Furrow Cut Short". Fanoušci se mohou těšit na další neprobádaná území moderního black metalu a při tom se inspiruje kořeny ukrajinského folklóru a tamější historie. Posluchači se mohou těšit na sedm písní, každá samozřejmě s úctyhodnou stopáží. Na stránkách nocleansinging.com si můžete poslechnout poslední z albových skladeb "Till Foreign Ground Shall Cover Eyes".


Dále vychází:

Charles Aznavour - Encores (Universal)
Disastrous Murmur - Rhapsodies In Red (Mystic Production)
Grace Jones - Portfolio/Fame/Muse (BluRay Audio) (Universal)
Heathen Foray - Into Battle (Mystic Production)
Herbie Hancock - Empyrean Isles... (BluRay Audio) (Universal)
Jettblack - Disguises (Bertus)
John Coltrane - Blue Train (BluRay Audio) (Universal)
Khors - Night Falls Onto The Fronts Of Ours (Mystic Production)
Last Autumn's Dream - Level Eleven (Bertus)
Miles Davis - Take Off (BluRay Audio) (Universal)
Monuments - The Amanuensis (Universal)
Nashville Pussy - Ten Years Of Pussy (Mystic Production)
Poodles - Devil In The Details (Bertus)
Různí - Fifty Shades Of Grey-Remix (soundtrack) (Universal)
Různí - Finding Neverland The... (Universal)
Různí - Nej hity český rockový nářez (Universal)
Různí - To tenkrát v čtyřicátom pátom (Universal)

Vychází na vinylu:
Best Coast - California Nights (Universal)
Bush - Razorblade Suitcase (Bertus)
Drudkh - A Furrow Cut Short (Mystic Production)
Joywave - How Do You Feel Now? (Universal)
Martin Gore - MG (Mystic Production)
Mumford & Sons - Wilder Mind (Universal)
Různí - Game Of Thrones (Season 3) (Bertus)
Shining - IX - Everyone, Everything, Everywhere, Ends (Mystic Production)

Reedice:
Freedom Call - Eternity (666 Weeks Beyond Eternity) (Mystic Production)
Taylor Dayne - Can't Fight Fate (Deluxe Edition) (Bertus)
Taylor Dayne - Soul Dancing (Deluxe Edition) (Bertus)

NÁZORY
  • No neviem, v poslednom obdobi ma tu nikto nieje schopny uspokojit (john, 03.05.2015 12:45) Reagovat

    Uz so z toho nezvozny...

    • Re: No neviem, v poslednom obdobi ma tu nikto nieje schopny uspokojit (john, 03.05.2015 14:42) Reagovat

      Chcel som povedat, ze v poslednom obdobi su vydavane albumy take recyklacne... Nic ma nezaujalo, prosto nevzrusilo. Dufam, ze sa este letos dockam poriadnej klady!!!

      • Re: No neviem, v poslednom obdobi ma tu nikto nieje schopny uspokojit (Antonín, 04.05.2015 08:40) Reagovat

        A jste si jistý svou (hudební) orientací?

        • Re: No neviem, v poslednom obdobi ma tu nikto nieje schopny uspokojit (Asta, 04.05.2015 14:58) Reagovat

          Nevšímať si.Dotyčná je psychopat.

        • TEPLÝ JOHN JE NYNÍ ASTA !!! (Anonym, 04.05.2015 20:41) Reagovat

          POZOR NA NĚHO, JEN SE PŘEJMENOVAL

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu (17.03.2024 10:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu