The Vamps se singlem "Wake Up" pokouší vymanit z teenagerských kapel

07.10.2015 08:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud sledujete mainstreamové hudební kanály, asi jste již zaznamenali britskou chlapeckou kapelu The Vamps. Ta měla před více než rokem pár hitů, které následně zpečetila debutovým albem "Meet The Vamps". To zaznamenalo v celé Evropě vcelku slušné prodeje, doma v Anglii bylo dokonce zlaté.

Poslední měsíce ale nebylo o čtyřech pohledných rockerech moc slyšet. Brad, Connor, James a Tristan však nezaháleli a skládali a natáčeli písně pro nové album, kterého se dočkáme snad již koncem listopadu. Zatím to vypadá velmi slibně, protože pilotní singl "Wake Up", který dá název i celému albu, vstoupil do evropského rádiového éteru a fandové ho přijímají velmi kladně.

A taky má už své video. Vzhledem k faktu, že se věk kluků pohybuje kolem dvaceti let, rádi by se už vymanili ze skupiny mladičkých teenagerských kapel. Právě dravá, leč chytlavá píseň "Wake Up" jim v tom má pomoci. Song je po produkční stránce sice velmi slušně dotažený, vizuál ale svojí prvoplánovostí a product placementem stále míří na cílovku mladých náctiletých holek a kluků, kteří v The Vamps vidí svoje idoly a vzory.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY