shop.musicserver.cz
Nové desky pro 48. týden

Nové desky pro 48. týden

Vydáno: 29.11.2015 13:50 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Největší nápor novinek zřejmě již opadl, nicméně návrat irských The Corrs bude jistě velkým lákadlem. Placebo navíc přidají živák bez šťávy a silná bude i domácí scéna zastoupená sólovou deskou Kláry Vytiskové, projektem Mateje Benka "Planety" nebo třeba slovenskými Korben Dallas. Mladé popaře potěší The Vamps a bluesmany Songhoy Blues.

Pokud se v pondělí 30. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

The Corrs - White Light (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk / rock / keltská hudba

The Corrs - White Light
Když si v roce 2005 irští The Corrs dávali na čas pauzu na osobní život a sólové projekty, asi nikdo netušil, že se protáhne až do letošního roku. Návrat se uskutečnil v naprosté tichosti, kdy všechny členy sezvala domů Caroline. Když se v květnu vrátili do nahrávacích studií v Londýně, už měli většinu písní napsaných. Ve studiích Metropolis a Chestnut se sešli s kytaristou Anthony Drennanem a basistou Keithem Duffym, s nimiž koncertují již od roku 1995. K produkci si pak přizvali Johna Shankse, který má prsty v deskách Michelle Branch, Kelly Clarkson, Van Halen, Bon Jovi, Take That a řady dalších. Shanks se pak o práci podělil ještě s Chrisem Youngem. V této sestavě nakonec vzniklo celkem dvanáct písniček, které na jejich YouTube.com profilu, zastupuje singl "Bring On The Night". Zbytek písniček v krátkých ukázkách nabídne britský Amazon.


Placebo - Mtv Unplugged (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Placebo - MTV Unplugged
Kapela Placebo u příležitosti oslav dvaceti let své existence odehrála v létě speciální unplugged koncert, který proběhl 19. srpna tohoto roku v Londýně připojili k takovým ikonám jako Nirvana, Paul McCartney nebo The Cure, odpojili nástroje ze sítě a odehráli pod hlavičkou hudební stanice MTV speciální unplugged koncert. Během něj Brian Molko a jeho kolegové nabídli průřez celou diskografií a mnoho písní představili i ve zbrusu nových aranžích. Vy si celou show nyní můžete užít díky živáku "MTV Unplugged" a při koupi budete mít na výběr hned z několika formátů - digitálního, CD, DVD, Blu-ray, kompletu CD+DVD a Blu-ray. Sběratele jistě potěší 12'' vinyl, speciální picture disc vinyl a také super deluxe box kombinující všechny fyzické formáty (krom vinylů). V této poslední verzi nechybí ani tričko a kniha. Ukázku najdete tady psali jsme.


Tip týdne

Matej Benko - Planety (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / pop / dětská hudba

Matej Benko - Planety
Ačkoli jméno slovenského jazzového klavíristy Mateje Benka není dosud široké veřejnosti příliš známé, o jeho práci to rozhodně neplatí. Vedle jeho jazzových projektů, je totiž jedním z hlavních postav "Českého kalendáře" Michala Horáčka, koncertuje s Richardem Müllerem, nebo Yvonne Sanchez a má na svědomí hudební podobu posledního alba Ondřeje Rumla. Nyní ovšem vydává svůj vlastní projekt "Planety", který, jak název napovídá, je věnovaný vesmíru. Na desce určené částečně i dětem mu pak někteří zpěváci a interpreti oplatili spolupráci. Vedle samotného Benka a členů jeho kvintetu tak v dvanácti autorských písničkách uslyšíte Yvonne Sanchez, Dana Bártu, Kláru Vytiskovou, Richarda Müllera, Michala Kocába, Markétu Foukalovou, Xaviera Baumaxu, Radka Pastrňáka, Otu Klempíře a Milana Cimfe. Prvním singlem se stala píseň věnovaná našemu nebližšímu vesmírnému tělesu "Měsíci", kterou zpívá Ondřej Ruml. Další písničky se alespoň částečně představí ve videu z nahrávání ve studiu Sono.


KLARA. - Home (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop

Klara. - Home
Za značkou KLARA. stojí Klára Vytisková z kapely Toxique. Zpěvačka, která je známá i coby moderátorka pořadu Medúza nebo jako porotkyně aktuálně probíhající Česko Slovenské SuperStar. Svoji sólovou kariéru nastartovala už před dvěma roky, kdy postupně vydala singly "Country Girl" a "Survival". Sólový debut "Home" nicméně dokončila až letos a jeho název není zcela náhodný. "Celá deska je složená v obýváku, prodiskutovaná v kuchyni u jídelního stolu, prosněná v ložnici a částečně nahraná v koupelně," prozrazuje autorka. "Každá skladba je střípkem mého aktuálního života." Klára Vytisková se podílela i na produkci společně s Lukášem Chromkem (Airfare, ATMO Music, Calm Season apod.), klávesistou Toxique Viliamem Bérešem, multiinstrumentalistou a členem její doprovodné kapely Matějem. Přímo na albu uslyšíte ještě Ambryzy, Klářinu sestru Ednu Green (Never Sol, Apollinaire, Bohemia) a Majka Spirita, který navíc propůjčil také svůj produkční tým Little Beat spolupracující i se Celeste Buckingham. Videa k dosud vydaným singlům sdílí Klara. na svém YouTube.com profilu.


The Vamps - Wake Up (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

The Vamps - Wake Up
Je to více jak rok, co jsme se mohli blíže seznámit s britským popovým kvartetem The Vamps a jejich debutem "Meet The Vamps". S ním pak formace vyjela na světové turné, při kterém ale rozhodně nelenila. Brad, Connor, James a Tristan skládali a nahrávali nové věci, a když je letos sesypali na své druhé album "Wake Up", napočítali celkově osmnáct novinek. Prvním singlem se stala titulní píseň, které už The Vamps opatřili videoklip. Ten najdete stejně jako další ukázky z desky na VEVU kapely- My jen dodáme, že k dispozici bude také deluxe verze nahrávky, doplněná o DVD, na němž naleznete záznam koncertu z londýnské O2 areny.


Korben Dallas - Kam ideme (Slnko Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Korben Dallas - Kam Ideme
Slyšeli jste už o kapele Korben Dallas? Jestli ne a holdujete slovenské scéně, pak právě vy bysta si neměli nechat ujít jejich novou desku. Nahrávka "Kam ideme" přináší především osm starších skladeb, které dostaly nové aranže a podílel se na nich Symfonický orchestr Slovenského rozhlasu. Kromě nich ale CD přináší i dvě zcela nové písně včetně skladby "Sen", kde si zahostovala Aneta Langerová. "Anetu samozřejmě vnímáme už dlouho, patří mezi nejtalentovanější české zpěvačky a velmi nás zaujala její poslední deska," prozradil baskytarista a textař Korben Dallas Lukáš Fila portálu iHned.cz. Bubeník Ozo Guttler ho doplnil slovy: "Zdálo se nám, že bychom si mohli navíc sednout i lidsky, což se stoprocentně potvrdilo. Spolupráce s ní byla velmi příjemná – jak na vystoupení na Pohodě, tak následně ve studiu." Společně s ostatními písněmi ji najdete k poslechu na YouTube.com.


The Wainwright Sisters - Songs In The Dark (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop rock

The Wainwright Sisters - Songs In The Dark
Za názvem The Wainwright Sisters se ukrývají dvě písničkářky Martha Wainwright a Lucy Wainwright Roche. Jejich otcem je Loudon Wainwright III a bratrem Rufus Wainwright. Přestože mají každá jinou matku a za sebou několik sólových alb, natočily nyní společné album, které pojmenovaly "Songs In The Dark". Mezi celkem šestnácti písničkami najdete několik tradicionálů, písničky zpěvaččiných matek tedy Kate McGarrigle i Terre Roche nebo třeba "El Condor Pasa" Paula Simona. Na nahrávání se podíleli i další členové této rozvětvené muzikantské rodiny - Lily a Sylvan Lanken a Anna McGarrigle coby vokalisté, nebo pianistka Jane McGarrigle. Výsledkem je poměrně intimní a místy dosti temná nahrávka, což zjistíte třeba i poslechem ukázek na webu Allmusic.com.


Čisté tvary - Zem nás chce čistých (Slnko Records)
web / facebook.com / Bandzone / psali jsme
žánr: pop / rock

Čisté tvary - Zem nás chce čistých
Slovenská skupina Čisté tvary vznikla před patnácti lety ve slovenském Martině. Nyní ale osazenstvo formace působí v Bratislavě, která kapele skýtala větší možnosti realizace. Aktuální třetí album s názvem "Zem nás chce čistých" začala formace tvořit už před dvěma lety a práce to rozhodně nebyla snadná: "Album vznikalo dlouho a pracně. Bylo to pro nás období učení se... Každá skladba z alba má obrovský kořen, hluboký a emocionální," řekl Oskar Rózsa, nynější basista a klávesista Čistých Tvarů, který byl také producentem zmíněných tří alb. Ukázku v podobě skladby "Dýchať síru" najdete na YouTube.com.


Danzig - Skeletons (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Danzig - Skeletons
Fanoušci metalové muziky se tento týden dočkají novinky z dílny americké metalové formace Danzig, za kterou stojí zpěvák Glenn Danzig. Nahrávka "Skeletons" přináší předělávky z období šedesátých až osmdesátých let, které navybíral sám hlavní protagonista. Název alba je obzvlášť příhodný díky tomu, že některé písně leželi Glennovi v šuplíku už od roku 1979. "S tím nápadem jsem přišel už hodně dávno, ale už jsem ho musel zrealizovat, protože jinak bych tam měl tolik skladeb, že by se na desku ani nevešly," prozradil autor. Takže skutečně, někteří kostlivci byli ve skříni schovaní už hodně dlouho. V desítce písní najdete předělávky od velikánů jako Elvis Presley, Black Sabbath, Aerosmith nebo i ZZ Top.


Chris Caffery - Your Heaven Is Real (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal / hard rock

Chris Caffery - Your Heaven Is Real
Chrise Cafferyho si fanoušci pamatují nejvíce jako kytaristu Savatage nebo Trans-Siberian Orchestra. Stejně jako hudebník v kapele je tento umělec úspěšný i jako solový umělec, což potvrzuje i na své nové desce "Your Heaven Is Real". Většinu nástrojů včetně kytary, basy a kláves si při tom nahrál sám. Společnost ve studiu mu pak dělal bubeník Whitesnake, Billy Idol nebo Ozzy Osbournea Brian Tichy a jako host se na desce předvedla houslistka Abigail Stahlschmidt. Nahrávka čítá celkem třináct písní a jednu z nich si můžete poslechnout na YouTube.com.


Songhoy Blues - Music In Exile (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / world music

Songhoy Blues - Music In Exile
Songhoy Blues jsou po Amadou & Mariam nebo kytaristovi Ali Farka Tourém dalšími muzikanty z afrického Mali, kteří dobývají hudební svět. Dali se dohromady v hlavním městě Bamako, kam byli nuceni utéct před islámskými extrémisty. Jak naznačuje jejich název, věnují se hlavně klasickému americkému blues, ovšem kombinují ho s klasickými africkými rytmy a s dalšími styly. Jejich styl, kterému říkají desert blues, zaujal kytaristu amerických Yeah Yeah Yeahs Nicka Zinnera, který s nimi natočil album "Music In Exile" Vedle Zinnera se na desce podílel ještě Marc-Antoine Moreau, producent alb již zmíněných Amadou & Mariam, nebo K'naana. Lépe můžete tuhle partu poznat například prostřednictvím jejich profilu YouTube.com.


Wet Wet Wet - Picture This (20th Anniversary Edition) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Wet Wet Wet - Picture This (20th Anniversary Edition)
Ačkoli skotští Wet Wet Wet jsou stále aktivní, jejich nejúspěšnější deskou zůstává album z roku 1995 "Picture This". Jak už napovídá letopočet, album, z nějž pochází hity jako "Julia Says", "Somewhere Somehow", a především coververze hitu The Troggs "Love Is All Around", letos slaví dvacet let. Toto výročí kapela připomene speciální reedicí, která bude k dispozici ve dvou verzích - jako 2CD nebo jako čtyřdiskový box. V obou případech nabídne bonusové CD s raritními nahrávkami, b-stranami singlů, živými nahrávkami a dema. Box pak nabídne třetí CD s další várkou vystoupení v BBC a předně DVD, na kterém poprvé uvidíte záznam koncertu ve Wembley Aréně "All Around And In The Crowd" plus videoklipy a další videomateriály, které se vážou k tomuto albu, včetně rozhovoru s kapelou.


Midge Ure - Breathe Again (Live And Extended) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Midge Ure - Breathe Again (Live And Extended)
Někdejší člen kapel Slik, Thin Lizzy, Rich Kids, Visage a především frontman slavných Ultravox Midge Ure už nějaký vydává své nahrávky spíše nezávisle, nicméně v případě svého posledního alba "Breathe Again: Live In Scotland" se spojil s vydavatelstvím Oblivion a album se tak dostává i na náš trh. Jak napovídá podtitul, záznam převážně akustického koncertu pochází ze Skotska a původně vyšlo v květnu. Nicméně pro tuto reedici jej muzikant významně rozšířil o další CD, takže na ní najdete celkem devatenáct písniček. Kdo si album stáhne, nabídne mu muzikant ještě navíc bonusovou "The Refugee Song". Ukázky z alba nabízí například německý Amazon.


Circles Around The Sun - Interlude For The Dead (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / psychedelický rock

Circles Around The Sun - Interlude For The Dead
Kytarista Neal Casal platí za jednoho z nejuznávanějších umělců na současné scéně. Když se letos v létě rozhodl uspořádat hned několik vystoupení ve stylu psychedelických jamů, kterými doplnil vizuální prezentaci připravenou synem Billa Kreutzmanna, netušil, s jakým ohlasem se setká. Ovace fanoušků byly tak mohutné, že záznam show nyní míří k posluchačům i na CD, DVD a Blu-ray discích. K dostání budou také LP v limitovaném nákladu pěti tisíc kusů a pro ty největší fanoušky je připravena exkluzivní kolekce na dvanácti CD nebo sedmi Blu-ray discích (případně i DVD). Kolekce, která je úzce spjatá s Grateful Dead a "Fare Thee Well" slibuje posluchačům skutečně jedinečný zážitek!


David Guetta - Listen (Again) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

David Guetta - Listen Again
David Guetta vydal přesně před rokem album "Listen", které se rozhodl letos o něco rozšířit a to hned o dva disky. Na první bonusové CD zařadil celkem osm nových skladeb, v nichž opět přivítal několik hostů. Nemohla chybět Sia a k ní se pak přiřadili ještě GLOWINTHEDARK, Showtek společně s Vassy, Skylar Grey, Kaz James a Beardyman. Třetí disk v pořadí pak přinese hned třiadvacet remixů, o které se postarali například Robin Schulz, Morten, Stadiumx, nebo Afrojack. Inovovanou verzi představil singl "Bang My Head".


Dále vychází:

Alexander Grychtolik - Bach: Köthener Trauermusik BWV 244A (Sony Music)
Black Majesty - Cross Of Thorns (Mystic Production)
Bob Dylan - The New York Tapes (bootleg) (Bertus)
Bobby Rush - Chicken Heads (A 50 Year History Of Bobby Rush) (Warner Music)
Bruce Springsteen - The Human Rights Broadcast (bootleg) (Bertus)
Callejon - Live In Köln (CD+Blu-Ray) (Sony Music)
Callejon - Live In Köln (CD+DVD) (Sony Music)
Captain Beefheart - Live In Kansas City 1974 (bootleg) (Bertus)
Captain Beefheart - Plastic Factory (bootleg) (Bertus)
Coraxo - Neptune (Mystic Production)
Creedence Clearwater Revival - Last Orders (bootleg) (Bertus)
Eagles - Rockin Roots Of Eagles (Mystic Production)
Edith Piaf - 100th Anniversaire (Box) (Warner Music)
Helen Schneider - Collective Memory (Mystic Production)
Johnny Cash - Live From Austin (bootleg) (Mystic Production)
Jonas Kaufmann - Puccini: La Fanciulla Del West (DVD) (Sony Music)
Jonas Kaufmann - Puccini: La Fanciulla Del West (BluRay) (Sony Music)
Kampfar - Profan (Mystic Production)
#The Kinks#The-Kinks## - Sunny Afternoon (The Very Best Of ##The KinksX##) (Mystic Production)
La Confianza - Trotzdem! (Mystic Production)
Lanterns On The Lake - Beings (Mystic Production)
Lou Reed - Coffeebreak Concert (bootleg) (Bertus)
Lou Reed - Dealing On The Boulevard (bootleg) (Bertus)
Lou Reed - I Never Said It Was Nice (bootleg) (Bertus)
Lou Reed - Live In Cleveland (bootleg) (Bertus)
Lynyrd Skynyrd - Down South Jukin' (bootleg) (Bertus)
Lynyrd Skynyrd - Super Jam 1978 (bootleg) (Bertus)
Maxim Turbulenc - Umbaj (Warner Music)
Metallica - Rockin Roots Of Metallica (Mystic Production)
Miles Davis - The Last Word (The Warner Bros. Years) (Warner Music)
Overtones - Good Ol' Fashioned Christmas (Warner Music)
Pearl Jam - Chicago 1995 (bootleg) (Bertus)
Pearl Jam - Live And Vital (bootleg) (Bertus)
Psyco Drama - From Ashes To Wings (Mystic Production)
Různí - Jaco (soundtrack) (Sony Music)
Různí - Our Last Tango (soundtrack) (Sony Music)
Různí - Taneční liga 175 (Universal)
Různí - 50 Důvodů proč mít rád Vánoce (Universal)
Silbermond - Leichtes Gepäck (Sony Music)
Stevie Ray Vaughan - Atlanta Sunset (bootleg) (Bertus)
Stevie Ray Vaughan - Bumbershoot Arts Festival 1985 (bootleg) (Bertus)
Stevie Ray Vaughan - Live ... Texas '87 (bootleg) (Bertus)
Stevie Ray Vaughan - North Of The Great Divide (bootleg) (Bertus)
Stevie Ray Vaughan - Rude Mood (bootleg) (Bertus)
Subsignal - The Beacons Of Somewhere Sometime (Bertus)
The Jam - About The Young Idea (The Very Best Of Jam) (Mystic Production)
The Jam - About The Young Idea (The Very Best Of Jam) (DVD) (Mystic Production)
Udo Jürgens - Best Of Live - Die TourneehöHepunkte, Vol. 2 (Sony Music)
Vassafor - Invocations Of Darkness (Mystic Production)
Voodoo Circle - Whisky Fingers (Mystic Production)
Voodoo Circle - Whisky Fingers (Limited Boxset) (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Anathema - The Lost Song (Part 3) (Mystic Production)
Anna K - Relativní čas (Universal)
B.B. King - Mr. Blues (Bertus)
Bloodbath - Unblessing The Purity (Mystic Production)
Bruce Springsteen - Roxy Night (Volume 1) (Bertus)
Bruce Springsteen - Roxy Night (Volume 2) (Bertus)
Buzzcocks - Another Music In A Different Kitchen (Warner Music)
Carpathian Forest - Through Chasm, Caves And Titan Woods (Mystic Production)
Circles Around The Sun - Interlude For The Dead (Warner Music)
Danzig - Skeletons (Mystic Production)
Danzig - Skeletons (Marbled Vinyl) (Mystic Production)
Danzig - Skeletons (Red & White Vinyl) (Mystic Production)
Danzig - Skeletons (Silver Vinyl) (Mystic Production)
Earth, Wind & Fire - Best Of Earth, Wind & Fire Vol. 1 (Sony Music)
Edith Piaf - A L'Olympia 1961 (Warner Music)
Edith Piaf - A L'Olympia 1962 (Warner Music)
Edith Piaf - De L'Accordeoniste A Milord (Warner Music)
Edith Piaf - Les Amants De Teruel (Warner Music)
Edith Piaf - Récital Bobino 1963 (Warner Music)
Erroll Garner - The Complete Concert By The Sea (Sony Music)
Falco - Vinyl Box (Sony Music)
Flaming Lips - Heady Nuggs (20 Years After Clouds Taste Metallic 1994-1997) (Warner Music)
Gang Of Four - Songs Of The Free (Warner Music)
Hank Williams - I Saw The Light (Warner Music)
Hapka & Horáček - Štěstí je krásná věc (Universal)
Hawkwind - Distant Horizons (Mystic Production)
Helen Schneider - Collective Memory (Mystic Production)
Herb Alpert - Whipped Cream & Other Delights (Warner Music)
Jesus & Mary Chain - Barbed Wire Kisses (Warner Music)
Jimi Hendrix - Burning Desire (Sony Music)
Johnny Cash - Man In Black: Live In Demark 1971 (Sony Music)
Kabát - Suma Sumárum (Warner Music)
Kampfar - Profan (Mystic Production)
Kylie Minogue - Kylie Christmas (Warner Music)
Manic Street Preachers - The Holy Bible (Sony Music)
Manzano - Mi Religion (Mystic Production)
Miroslav Žbirka - Modrý album (Universal)
My Dying Bride - The Dreadful Hours (Mystic Production)
My Dying Bride - Turn Loose The Swans (Mystic Production)
Placebo - Black Market Music (Black LP) (Universal)
Placebo - Black Market Music (Gold LP) (Universal)
Placebo - MTV Unplugged (Universal)
Queen - Bohemian Rhapsody (Universal)
Richard Muller - 1 (Universal)
Různí - Transformers The Movie Soundtrack (Sony Music)
Silbermond - Leichtes Gepäck (Sony Music)
Smokie - Greatest Hits (Bright White Edition) (Sony Music)
Stevie Ray Vaughan & Double Trouble - A Legend In The Making (Sony Music)
Subsignal - The Beacons Of Somewhere Sometime (Bertus)
Tenacious D - Tenacious D Live (Sony Music)
The Isley Brothers - Groove With You...Live! (Sony Music)
Voodoo Circle - Whisky Fingers (Mystic Production)

Reedice:
Brian Wilson - Brian Wilson (Expanded Edition) (Warner Music)
Europe - War Of Kings (Special Edition Box) (Bertus)
Europe - War Of Kings (Special Edition) (Warner Music)
Herb Alpert - Whipped Cream & Other Delights (Warner Music)
Jethro Tull - Too Old To Rock'N'Roll (Warner Music)
Jethro Tull - Too Old To Rock'N'Roll (Warner Music)
Mumford & Sons - Wilder Mind (Universal)
Mumford & Sons - Wilder Mind/Deluxe (Universal)
Pavel Callta - Momenty (Special Edition) (Warner Music)
Selah Sue - Reason (Collector Edition) (Warner Music)
Steve Hackett - The Tokyo Tapes (Expanded Edition) (Bertus)
Steve Jansen & Richard Barbieri - Stone To Flesh (Mystic Production)
T'Pau - Bridge Of Spies (Deluxe Edition) (Bertus)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Sophie Ellis-Bextor zazářila u Jimmyho Fallona a vrací se na taneční parket s Pnau i Guettou (12.03.2024 10:43)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Korben Dallas vydávají (rockovou) desku "Pohyb" (22.02.2024 15:55)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Na Beats for Love míří držitel Grammy a nejlepší DJ planety David Guetta (13.02.2024 12:51)
- Audio: David Guetta poslal nový singl U2 na taneční parket i do rádií (10.02.2024 14:06)
- Video: Korben Dallas se energickým klipem ke vztahové písni "Vyčítáš" vracejí do rockových vod (09.02.2024 14:11)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Kryštof Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu