Na "Here Lies Love" Davida Byrnea a Fatboye Slima si teď budete moci zatrsat i doma

26.09.2014 15:10 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Relativně úspěšný muzikálový projekt Davida Byrna a Fatboye Slima "Here Lies Love" se dočká další verze svého života. Po albu a koncertní show nyní přichází na řadu remixová kolekce vybraných písniček z muzikálu. Zatancovat si tak budete moci v pohodlí domova, což je fajn, ne?

Kompilaci připravili DJští mágové Matt Stine a Justin Levine, kteří umíchali "přes čtyřicet minut energických a vzrušujících tanečních mixů vztahujících se k show". Posluchači se prý mají připravit na kusy z mnoha hvězdami ozdobené desky, ale i na písně, které byly pro projekt napsány, ale nakonec nebyly použity. To vše "v bezešvé, nonstop zábavě".

David Byrne and Fatboy Slim - The Remix Collection From Here Lies Love
© facebook interpreta
Tracklist bezešvé nonstop zábavy vyjde, dovolíte-li, pod názvem "The Remix Collection From Here Lies Love" 30. září a bude obsahovat těchto čtrnáct stop: The World Isn't Perfect (Ladies In Blue Remix), It's So Hot Today (How Are You Remix), Here Lies Love (Club Millennium Mix), Watching History (When She Passed By Remix), Disco With George (Dancing Together Remix), Puffy White Clouds (Sugartime Baby Remix), Please Do (Please Don't Remix), OOOOOOOH! (Child Of The Philippines Remix), Fabulous Yellow Pills (Walk Like A Woman Remix), Good, Good, Good (The Whole Man Remix), Oh, Imelda (Poor Me Remix), Sing For Them (Here Lies Love/Every Drop Of Rain Remix), Solano Avenue Shakedown (Solano Avenue Remix), Precious Little Children (You'll Be Taken Care Of Remix).

A aby toho nebylo málo, výtěžek z prodeje cédéček půjde na konto filipínské organizace Gawad Kalinga, která si vytyčila cíl do roku 2024 skoncovat s chudobou pěti miliónů rodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY