Záznamy ze zkoušek Michaela Jacksona vychází v říjnu

25.08.2009 07:32 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© facebook interpreta
Smrt popového krále zatřásla hudební scénou a fanoušci jsou zaplaveni kompilacemi a oslavnými výběry. Nyní se má však do oběhu dostat materiál pro opravdové fajnšmery - záznamy z posledních zkoušek, které byly natočeny před smrtí Michaela Jacksona. Podle posledních informací má celosvětové promítání začít 28. října a skončí již po dvou týdnech. Režii snímku dostal na starost Kenny Ortega, choreograf zpěvákových vystoupení, která se měla konat v londýnské O2 areně.

Materiál přesahoval v surové formě hranici stovky hodin a byl pořízen v rozmezí od dubna do června. Diváci se mohou těšit na vydatný zákulisní materiál týkající se příprav na koncerty a nahlédnou do světa krále pop music. "Vůbec poprvé uvidí fanoušci Michaela tak, jak ho ještě nikdy neviděli. Přímo při práci," řekl režisér. Jen pro zajímavost dodejme, že nahrávací společnost zaplatila za práva k filmu na šedesát milionů dolarů.

Jak jsme vás již informovali, Michel Jackson měl být pochován v sobotu 29. srpna, v den svých narozenin. Jak ale uvedl magazín NME, rodina zesnulého se nakonec rozhodla pro jiný termín - čtvrtek 3. září.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY