Nové album Reginy Spektor má známý tracklist

22.05.2009 16:19 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Regina Spektor - Far
© facebook interpreta
Fanoušci písničkářsky a pianistky Reginy Spektor si na novou desku museli počkat tři roky. Do vydání alba "Far" však zbývá již necelý měsíc (vychází 22. června), a tak autorka odtajnila médiím veškeré informace.

Při skládání alba sbírala zpěvačka zkušenosti na různých místech se třemi různými producenty - Mikem Elizondem, známým ze spolupráce s Dr. Dre nebo Eminemem, Jeffem Lynnem (ten pomohl například Tomu Pettymu nebo Georgeu Harrisonovi) a s Garrettem Lee. Ten má prsty v písničkách R.E.M. nebo Weezer. Na Manhattanu se pak Regina Spektor setkala se čtvrtým producentem Davidem Kahnem, který produkoval její triumfální album z roku 2006 "Begin To Hope" a má za sebou kolaboraci s Paulem McCartneyem či The Strokes. Do tvořivého procesu zapojila i svou dlouholetou přítelkyni, fotografku, filmařku a designérku Adriou Petty.

Na desce bude ke slyšení i mnoho rozličných nástrojů. Celkem vzniklo třináct písní, jejichž názvy jsou: The Calculation, Eet, Blue Lips, Folding Chair, Machine, Laughing With, Human Of The Year, Two Birds, Dance Anthem Of The 80s, Genius Next Door, Wallet, One More Time With Feeling, Man Of A Thousand Faces.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY