shop.musicserver.cz
Nové desky 11/2017

Nové desky 11/2017

Vydáno: 19.03.2017 09:27 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Na věhlasu novinky "Spirit" Depeche Mode se budou snažit něco získat čeští nováčci Sebastian a Jakub Ondra nebo Angličanka Frances. Nabídneme i koncerty Reginy Spektor a Tedeschi Trucks Band, EP Wyclefa Jeana a odkládaného Pitbulla. Tvrdší muziku tentokrát zastupuje například Blaze Bayley nebo Within The Ruins a Obituary.

Pokud se v pondělí 20. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Depeche Mode - Spirit (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro rock / new wave

Depeche Mode - Spirit
Prakticky již standardní čtyři roky čekali fanoušci Depeche Mode na jejich novou desku "Spirit", které trio slíbilo fanouškům během tiskové konference v Milánu minulý podzim. Jejich čtrnácté album v pořadí přinese změnu zvuku a svůj podíl na tom má jistě i producent alba James Ford, s nímž kapela spolupracovala poprvé. Spolupráci s Fordem, jehož služeb využili třeba Klaxons, Birdy, Florence And The Machine, Arctic Monkeys, nebo třeba i Mumford & Sons, si pochvaloval sám Dave Gahan: "Jsme na naši novou nahrávku mimořádně hrdí a těšíme se na její sdílení se všemi fanoušky. S Jamesem Fordem a celým produkčním týmem jsme nahráli album, které věřím, že je opravdu silné. Jak ve svém zvuku, tak i jeho poselství." Společně připravili v základní verzi tucet skladeb, ovšem skalní fanoušky bude více zajímat dvoudisková deluxe edice, kde na bonusovém disku najdou pět nových remixů. Ty pod názvem Jungle Spirit Mixes vytvořili Depeche Mode společně s Kurtem Uenalou a Matrixxmanem a objeví se také na vinylu. Prvním singlem se stala "Where's The Revolution", kterou jsme vám představili před časem. Kapela podpoří vydání alba rozsáhlým světovým turné, které se 24. května zastaví v pražském Edenu.


Pitbull - Climate Change (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip house / trap / hip hop

Pitbull - Climate Change
Počítat, kolikrát bylo odloženo vydání desátého alba amerického rappera Pitbulla, by byla dnes již ztráta času. Nakonec se vše podařilo a po více než roce od prvních zmínek je konečně "Climate Change" na světě. Nenabídne nakonec původně plánovaný singl "FREE.K", ale celkem dvanáct písniček, kde nechybí kupa hostů a několik výpůjček melodií ze starších hitů. Za Pitbullem do studia v posledních dvou letech zavítali například Enrique Iglesias, Flo Rida, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Kiesza, Joe Perry z Aerosmith, Ty Dolla $ign, Stephen Marley, Leona Lewis, R. Kelly, nebo Austin Mahone. Melodicky se pak inspiroval například u Rolling Stones a jejich "I'm Free", nebo v "Love Is A Battlefield" Pata Benatara. Mezi producenty se pak zařadili například Dr. Luke, Ian Kirkpatrick, DJ White Shadow, Ricky Reed, Cirkut, Jason Evigan, nebo The Monsters & Strangerz. Několik ukázek z desky už rapper nasázel na své VEVO.


Milky Chance - Blossom (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Milky Chance - Blossom
Pamatujete si na singl "Stolen Chance"? Pak vám jistě neunikl ani německý projekt Milky Chance, který s tímto kouskem v loňském roce přišel. Skladba několik týdnů stála v čele světových hitparád a získala nespočetné množství platinových ocenění. Dva vysokoškolští spolužáci z města Kassel tak rázem patřili mezi nejsledovanějších německé nováčky. Zaujali svým jedinečným spojením folku, reggae a elektroniky. A protože tento koncept v minulosti velmi dobře fungoval, i tentokrát sází Clemens Rehbein a Philipp Dausch na spojení těchto hudebních stylů, které v případě songu Cocoon obohatili i o elementy house, flamenga a popu.


Jakub Ondra - Old Town Square (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk-pop

Jakub Ondra - Old Town Square
Písničkář Jakub Ondra začal jako busker na Staroměstském náměstí, kde poprvé vytáhl kytaru a začal hrát jen tak pro kolemjdoucí. Brzo si ho všimlo vydavatelství Universal a jeho kariéra se začala slibně rozvíjet. Buskerství mu ale začalo chybět, a tak občas vyjížděl za hranice Česka, převážně do Německa. V Hamburku zaujala hledače talentů a následně věci dostaly pořádný spád. Uzavřel smlouvu s německou pobočkou Sony Music, jeho písničky začalo hrát rádio Radio Fritz a singl "On The Menu" použil v reklamě řetězec DM. Výsledkem těchto událostí je debut "Old Town Square", kam zařadil dvanáct anglicky zpívaných písniček. "Jsem s albem velmi spokojený. Nahrát toto album bylo správné rozhodnutí, i když jsem se musel vzdát svého předchozího života. Ale nedivte se, pokud mě uvidíte hrát odpoledne na ulici, i když večer budu mít koncert v klubu. Tak miluju bezprostřední pouliční hraní, že se ho nehodlám vzdát ani v budoucnu," dodává ke vzniku alba muzikant. První tři ukázky z alba sdílí na svém VEVU.


Regina Spektor - Regina Spector Live On Soundstage (DVD) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: anti-folk

Regina Spektor - Regina Spector Live On Soundstage
Je to teprve pár měsíců, co americká písničkářka s ruskými kořeny Regina Spektor vydala své poslední album "Remember Us To Life". V rámci jeho propagace v červenci loňského roku odehrála speciální koncert pro chicagskou stanici WTTW, který mohlo sledovat čtyři sta vybraných fanoušků. Z představení vznikl záznam, který následně uvedla PBS ve své síti. Nyní se dostane i do zbytku světa pod názvem "Regina Spector Live On Soundstage", a to buď v kombinaci CD a DVD, nebo na Blu-Ray. Fanoušci se mohou těšit na celkem šestnáct, respektive osmnáct písniček, včetně ukázkové "Bleeding Heart".


Různí - Beauty And The Beast (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: různé / filmová hudba

Různí - Beauty And The Beast (soundtrack)
Ve čtvrtek vstoupilo do českých kin nové zpracování klasické pohádky "Kráska a zvíře" s Emmou Wattson a Danem Stevensem v hlavní roli. Studio Disney si pochopitelně dalo záležet také na hudebním podkladu, který dostal na starosti Alan Menken, známý z dalších disneyovek, jako "Aladdin", "Pocahontas", nebo i z původního animovaného zpracování z roku 1991. K jeho kompozicím i na soundtracku přibylo několik písniček - jednak v podání hlavních představitelů, a pak také několik, které nazpívali Celine Dion, Josh Groban, Audra McDonald, Ariana Grande a John Legend. K dispozici bude i dvoudisková deluxe edice. Kompletní seznam všech skladeb této verze včetně ukázek nabídne Supraphonline.cz.


Tip týdne

Tedeschi Trucks Band - Live From The Fox Oakland (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / blues rock

Tedeschi Trucks Band - Live From The Fox Oakland
Regina Spektor tentokrát není jediným umělcem, který nám přichystal záznam koncertu. Tím dalším je blues rockové seskupení Tedeschi Trucks Band, jehož poslední desku "Let Me Get By" jsme vám představili zhruba před rokem. Právě s ní pak Dereck Trucks, Susan Tedeschi a spol. vyrazili na turné, které se zastavilo kalifornském Oaklandu, konkrétně ve Fox Theatre, kam se vejde bezmála tři tisíce lidí. Tento koncert formace zaznamenala a nyní jej vydává v několika podobách pod názvem "Live From The Fox Oakland". Nahrávku seženete digitálně, na CD, na vinylu, nebo v kombinacích CD+DVD a CD+Blu-Ray. O představení titulu se stará web bandu.


Paul Weller - Jawbone (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Paul Weller - Jawbone
Do kin míří nový snímek "Jawbone" a pokud holdujete filmům z boxerského prostředí, určitě byste ho neměli vynechat. Autorem příslušného soundtracku je pak známý a uznávaný Paul Weller, Jednou ze skladeb složených k tomuto filmu je "The Ballad Of Jimmy McCabe", jež odkazuje i na hlavního hrdinu snímku a někdejšího šampiona v boxu. Samotný film vypráví příběh o muži, který "zoufale hledá naději na špatných místech". Celkový tracklist čítá šest kousků a výše zmiňovanou baladu najdete k poslechu na YouTube.com.


Steve Hackett - Summer Storm (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Steve Hackett - Summer Storm
"Steve Hackett dělá dobrou hudbu, o tom žádná. Ovšem spojení s maďarskou formací Djabe je přinejmenším zvláštní," prozradil jeden z recenzentů nové desky "Summer Storm" od uznávaného britského hudebníka, známého také díky působení v Genesis. "Pokud se ale řadíte mezi fanoušky, tento živák oceníte. Některé interpretace totiž ve vás jistě zůstanou," stojí ještě v recenzi.


Within The Ruins - Halfway Human (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death core

Within The Ruins Halfway Human
Příznivci těch nejtvrdších metalových žánrů se tento týden mohou těšit na novinku amerických deathcoreových specialistů Within The Ruins. Deska čítá jedenáct písní a tři z nich kapela vyoustila dos věta už jako singly. Vůbec poprvé v historii kapely se na nových skladbách podílel nový člen - baskytarista Paolo Galang, díky kterému přibyly na desce i čísté vokální party. Celkově nahrávka získala u kritiků doposud docela nadprůměrné hodnocení.


Blaze Bayley - Endure And Survive (Infinite Entanglement Part II) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Blaze Bayley - Endure And Survive (Infinite Entanglement Part II)
Britský zpěvák Blaze Bayley, známý díky působení v kapele Iron Maiden, připravil své deváté studiové album. Nahrávka s titulem "Endure And Survive (Infinite Entanglement Part II)" přináší deset nových kousků. Už podle názvu je fanouškům zřejmé, že dílo navazuje na desku "Infinite Entanglement", která celou sci-fi trilogii v loňském roce odstartovala. Spoelčně s vydáním nové desky se Blaze Bayley vydá na světové turné.


2Cellos - Score (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba / klasický crossover

2Cellos - Score
Luka Šulić a Stjepan Hauser jinak duo 2Cellos zažívá každý rok vzestup své slávy a umocňuje úspěchy po celém světě. Dá se čekat, že další progres nastane s albem "Score", které, jak název napovídá, pánové věnovali filmové hudbě a to hned ve čtrnácti skladbách. Společně s London Symphony Orchestra pod vedením Robina Smithe nahráli například hudbu z "Hry o trůny", "May It Be" ze "Společenstva prstenů", "My Heart Will Go On" z "Titanicu", ústřední melodie z "Schindlerova seznamu", "Rain Mana", "Statečného srdce", nebo třeba Vangelisův motiv z "Ohnivých vozů". Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí e-shop Amazon.com a my jen dodáme, že producentem alba byl Nick Patrick, který v minulosti spolupracoval s Jackie Evancho, Il Divo, či Placidem Domingem.


Frances - Things I've Never Said (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop folk

Frances - Things I've Never Said
O anglické písničkářce Sophie Frances Cooke, která si říká jednoduše Frances, se začalo mluvit již v roce 2015, a to především poté, co si jejích singlů na pomezí popu a folku všimla britská kritika a zařadila ji do ankety BBC Sound Of 2016. Třiadvacetiletá pianistka a houslistka z anglického hrabství Berkshire v loňském roce přidala další tři singly a nyní vše přetavila v debutové album "Things I've Never Said", kde fanouškům vynahrazuje delší čekání hned šestnácti písničkami. Řadu z nich už nyní uslyšíte na jejím VEVU, kde můžete zkoumat, zda vás zaujme stejně jako Brity.


Sebastian - Hvězdy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Sebastian - Hvězdy
Zpěvák Sebastian Navrátil, kterého budete znát spíše pouze pod jeho křestním jménem, se narodil v německém Mnichově, avšak vyrůstal v Liberci, kde se připojil k lidem z Atmo Music. Od nich se ovšem odtrhl, když přišel velký úspěch s písničkou "Toulavá", která reflektovala aktuální trend nastolený popularitou Mumford & Sons, či The Lumineers. Od té doby přibylo několik dalších songů a nyní konečně debutové album "Hvězdy". Na něj Sebastian umístil celkem jedenáct songů, přičemž ve dvou si zahostovali již zmínění Atmo Music a v jednom zpěvačka Jana Rybníčková aka Yanna. Zpěvák svoji prvotinu prezentuje především prostřednictvím YouTube.com kanálu.


Wyclef Jean - J'ouvert (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Wyclef Jean - J'ouvert
První desetiletí nového tisíciletí bylo plné Wyclefa Jeana, ovšem ten se po neúspěšné kandidatuře na prezidenta Haiti stáhl a bylo o něm slyšet jen velmi sporadicky. Útlum skončil teprve loni, kdy vydal několik singlů, a vše se opět naplno rozjelo na začátku února s vydáním EP "J'ouvert". Deset písniček, které na album vměstnal, se nyní objevuje i u nás a vy se můžete těšit i na několik hostů, jako jsou Young Thug, Walk The Moon, T-Baby, Allyson Casado, nebo Nutron. Prakticky všechny písničky už nyní najdete na Wyclefově YouTube.com profilu.


Obituary - Obituary (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Obituary - Obituary
Tvrdit, že za dobu své třicetileté existence vydá kapela jedno z nejzásadnějších alb své historie, je přinejmenším odvážné. Obituary, mistři na poli death metalu, se ale takových tvrzení daleka nebojí. Jejich stejnojmenná nahrávka nese pořadové číslo deset a přináší i stejný počet nových písní, které dosavadní recenze chválí do nebes. Hodně k tomu přispěli noví členové Kenny Andrews za kytarou a Terry Butler za baskytarou. Ukázky k poslechu najdete na webu kapely.


Pulled Apart By Horses - The Haze (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Pulled Apart By Horses - The Haze
Ostrovní indie rocková formace Pulled Apart By Horses vydává po třech leech nové studiové album. Nahrávka nese titul "The Haze" a formace do ní podle svých slov vložila maximum energie, citu a kreativity. Deska je současně prvním společným počinem s bubeníkem Tommym Davidsonem. "Chtěli jsme se dostat zpátky ke spontánnosti, která nás ovládla při tvorbě naší první desky. Jen se tak sejít, užít si srandy a neřešit, co z toho vznikne," prozradil baskytarista Robert Lee. Jak se dílo povedlo, posuďte sami. Na najdete ukázku.


Blutengel - Leitbild (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Blutengel - Leitbild
"Leitbild" je titul desáté studiovky německé futurepopové formace Blutengel. Nástupce alba "Omen/Save Us" přináší ve standardní edici šestnáct písní, které v luxusní verzi doplňuje dalších deset kousků na samostatném CD. Podle dosavadních recenzí se jedná o velice úspěšnou nahrávku, kterou sami členové vnímají jako vyspělé dílo a jakýsi svůj testament. Pokud tedy toužíte o koncentrované dávce esence Blutengel, nenechte si tuto desku ujít. Před tím si ale poslechněte ukázku v podobě skladby "Unser Weg".


José Cura - Love Songs
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický zpěv / opera

José Cura - Love Songs
Argentinský tenor José Cura, který je v České republice poměrně častým hostem a má tedy k naší zemi poměrně silný vztah, se rozhodl vstoupit na digitální trh. První nahrávkou, kterou tak činí, je reedice alba "Love Songs", v níž nazpíval "Písně milostné" Antonína Dvořáka. Původně album vyšlo v roce 2003, ovšem letošní vydání bude odlišné. Produkoval si tentokrát album zcela sám a podílel si i na finálním mixu, takže Dvořákovy písně zní přesně, jak si je představoval. Album bude navíc k dostání v hi-res kvalitě 24bit/96Hz. První ochutnávky servíruje Cura na svém facebookovém profilu.


Dále vychází:

AC/DC - The Bon Scott Years (bootleg) (Mystic Production)
Ash And Coal - Legacy (Mystic Production)
Doctor Livingstone - Triumphus Haeretici (Mystic Production)
Elevation Worship - There Is A Cloud (Sony Music)
Elvis Presley - 65 Greatest Hits (Bertus)
George Michael - In Memory Of (Mystic Production)
Ghost Iris - Blind World (Mystic Production)
Herva - Hyper Flux (Bertus)
Hollies - Head Out Of Dreams (Warner Music)
Jerry Lee Lewis - Together/Live At The International, Las Vegas/In Loving Memories/Keeps Rockin (Bertus)
John Williams - John Williams & Steven Spielberg: The Ultimate Collection (Sony Music)
Johnny Cash - Greatest Hits (Bertus)
Jon Bellion - The Human Condition (Universal)
Kitchens Of Distinction - Watch Our Planet Circle (Box Set) (Bertus)
Lock Up - Demonization (Mystic Production)
Lost In Grey - The Grey Realms (Mystic Production)
Louvin Brothers - The Absolutely Essential (Bertus)
New Riders Of The Purple Sage - Powerglide (Bertus)
Obsessives - Obsessives (Warner Music)
Pearl Jam - Live On Air (bootleg) (Mystic Production)
Phil Manzanera - Live At The Curious Arts Festival (Mystic Production)
Poutníci - Zlatá éra 1983-1991 (Supraphon)
Righteous Vendetta - Cursed (Sony Music)
Různí - Megahits 2017/1 (Universal)
Různí - Pocta Bobu Dylanovi (Universal)
Sainted Sinners - Sainted Sinners (Mystic Production)
Satan Worship - I'm The Devil (Mystic Production)
Sepulcher - Mausoleum Tapestry (Mystic Production)
Sidney Bechet - Bechet Souvenirs (Bertus)
Skeeter Davis & Porter Wagoner - Sing Duets (Bertus)
Sleafod Mods - English Tapas (Bertus)
Striker - Striker (Bertus)
Thrash Bombz - Master Of The Dead (Mystic Production)
Tommy Smith - Effervescence (Bertus)
Van Halen - One Way To Rock (bootleg) (Mystic Production)
Vera Lynn - Vera Lynn 100 (Universal)
Viviane Chassot - Haydn: Piano Concertos (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Blutengel - Leitbild (Bertus)
Depeche Mode - Spirit (Sony Music)
Herva - Hyper Flux (Bertus)
Jam - Live At Wembley Arena (Universal)
Lock Up - Demonization (Mystic Production)
Milky Chance - Blossom (Universal)
Nirvana - Incesticide (Universal)
Obituary - Obituary (Mystic Production)
Obsessives - Obsessives (Warner Music)
Pulled Apart By Horses - The Haze/Ltd. (Universal)
Různí - Jawbone (soundtrack) (Warner Music)
Sleafod Mods - English Tapas (Bertus)
Steve Winwood - Back In The High Life (Universal)
Steve Winwood - Roll With It (Universal)
Striker - Striker (Bertus)
Tedeschi Trucks Band - Live From The Fox Oakland (Universal)
The Roots - Illadelph Halflife (Universal)

Reedice:
Carole King - Original Album Classics (Sony Music)
Creed - Creed (Collector's Edition) (Bertus)
Gandalf - Journey To An Imaginary Land (Bertus)
Gerry Rafferty - Can I Have My Money Back? (Expanded & Remastered) (Bertus)
Harry Belafonte - Original Album Classics (Sony Music)
Hawkwind - The GWR Years (1988-1991) RE (Bertus)
Mobb Deep - Original Album Classics (Sony Music)
Oregon - Out Of The Woods / Roots In The Sky (Bertus)
Outlaws - Playin' To Win (Collector's Edition) (Bertus)
The Derek Trucks Band - Original Album Classics (Sony Music)
Tucky Buzzard - The Complete Tucky Buzzard (Bertus)
Udo Lindenberg - Original Album Classics (Sony Music)
Unicorn - Blue Pine Trees (Expanded & Remastered) (Bertus)
Wolfgang Petry - Original Album Classics Vol. Ii (2nd Edition) (Sony Music)

NÁZORY
  • 24.3.2017 (človíček, 19.03.2017 09:41) Reagovat

    Chybí mi tu jedno album, na které se těším. 24.března se vrací kelly Family s albem "We Got Love"

    • Re: 24.3.2017 (Radek, 19.03.2017 10:30) Reagovat

      To jako fakt se těšíš??!! Sranda,že?

      • Re: 24.3.2017 (človíček, 19.03.2017 13:27) Reagovat

        To není sranda. Album jsem už slyšel a ze starších hitu, udělali nové songy v nových kabátech. Jsou to tvrdé věci a jsem fanoušek Kelly´s mám i podepsané tričko od Angela.

    • Re: 24.3.2017 (Tomáš Parkan - autor, 19.03.2017 18:54) Reagovat

      Správně píšete, že album vychází 24.3. V tomto článku jsou pouze desky, které vychází do 20.3. Na Kelly Family si musíte počkat do příštího týdne.

  • 24.3.2017 (Hife, 19.03.2017 14:33) Reagovat

    I mě tu chybí jedno album - Jesus & Mary Chain - Damage And Joy. Již slyšeno a rozhodně nezklamalo.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Naživo: Depeche Mode v Praze skvěle zahráli, svou show ale neoslnili (23.02.2024 14:13)
- Fotogalerie: Depeche Mode odehráli ve čtvrtek v O2 areně koncert, na který se bude ještě dlouho vzpomínat (23.02.2024 08:35)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (10-1) (02.02.2024 19:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Rush Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu