Bon Jovi v červnu přifrčí po 'Ztracené dálnici'

24.03.2007 11:03 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Bon Jovi N
© Bon Jovi
Přesně dvacet tři měsíců po emisi zatím poslední studiovky "Have A Nice Day" vydá pop-metalová skupina Bon Jovi svoji devátou desku "Lost Highway". Pilotní singl "(You Want To) Make A Memory" už zní zahraničním éterem.

Ještě dříve než rádia se materiálu z alba dočkali návštěvníci filmové komedie "Wild Hogs", do které kapela propůjčila titulní píseň desky, a diváci sportovního kanálu ESPN, který zase může pro přenosy a záznamy utkání americké ligy halové kopané používat skladbu "We Got It Going On".

Produkci "Lost Highway" kapela svěřila Dannu Huffovi (Keith Urban, Rascall Flatts) a Johnu Shanksovi ("Have A Nice Day", Sheryl Crow).

Fanoušci by se dle kapely měli připravit na další posun v tvorbě Bon Jovi směrem ke country. Právě v této žánrové kategorii byla kapela vloni oceněna gramofónkem Grammy za duet s Jennifer Nettles (Sugarland) "Who Says You Can't Go Home", který se následně stal třetím evropským singlem "Have A Nice Day".

"Lost Highway" by nejdříve měla být k mání v Japonsku, a to od 15. června. V pondělí 18. června vyjde v Evropě, zbytek světa se dočká o den později.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY