DJové oslaví v Roxy narozeniny Sananimu

21.06.2005 10:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Orion N
© facebook interpreta
Ve čtvrtek 23. června si může každý z vás zakřepčit v nejpopulárnějším pražském klubu téměř zdarma. Končit se bude sice v povinných 22.00 hod, ale začínat už ve 12.00. Už teď je jasné, že se v Roxy představí DJs Orion, Trafik, Josef Sedloň či projekty Sci Fi psi a Cherry Hill, první potvrzená jména, za nimž budou další ještě následovat.

Akce je o to příjemnější, že ji pořádá občanské sdružení Sananim, které již 15. rokem poskytuje efektivní a hlavně na důkazech založené metody prevence a léčby drogových závislostí. Klíčovým východiskem Sananinu je komunikace a ne monolog. Právě z toho vyplývá řada objektivních a přínosných výsledků, jichž experti na drogovou problematiku ze sdružení dosahují.

Přijďte strávit příjemné odpoledne a večer do Roxy a zároveň podpořit věc, která se nás všech bezprostředně dotýká. Stačí poslat SMS s textem DMS SANANIM na číslo 87777 (cena jedné SMS je 30 Kč bez DPH). Doručenou esemesku si v mobilu schovejte, protože právě jí se prokážete při vstupu. V případě, že vás ICT party spolu s přítomnými workshopy, biofeetbackem, arteterapií, bubnováním, muší závody o ceny Adio či žonglováním svou atmosférou dostane, vašim dárcovským choutkám se samozřejmě meze nekladou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY