Novinku Westlife tvoří písně Sinatrových The Rat Pack

12.10.2004 12:36 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Westlife - Allow Us To Be Frank
© facebook interpreta
Nové album irského boybandu je hotové. Dostalo název "Allow Us To Be Frank", vyjde 8. listopadu a obsahuje dvanáct písní z širokého repertoáru slavného seskupení The Rat Pack, které tvořili Frank Sinatra, Dean Martin a Sammy Davis Junior.

Jak možná víte, na jaře tohoto roku se od Westlife trhnul Bryan McFadden, a tak jde o první desku, s níž si chlapci museli poradit ve čtyřech. Vznikala ve Phoenix Studios ve Wembley během léta za účasti šedesátičlenného orchestru. Jednou z hlavních ambicí skupiny samozřejmě bylo věrně zachytit unikátní atmosféru tehdejší doby, o čemž vypovídá booklet, na kterém jsou mládenci zachyceni v dobových oblecích.

"Jediným problémem byl výběr skladeb, protože pecek z té doby je strašně moc," řekl k desce "Allow Us To Be Frank" Kian Egan. A jaké písně kvartet Westlife nakonec vybral? Jsou to: Ain't That A Kick In The Head, Fly Me To The Moon, Smile, Let There Be Love, The Way You Look Tonight, Come Fly With Me, Mack The Knife, I Left My Heart In San Francisco, Summer Wind, Clementine, When I Fall In Love, That's Life.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY