Hudební veletrh v Praze naláká na bohatý program

27.08.2004 12:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hudební veletrh Praha 2004
© facebook interpreta
Od 23. do 26. září proběhne v Praze ve Veletržním paláci na Výstavišti Hudební veletrh Praha 2004. Téměř sto vystavovatelů tam bude zastupovat na 400 českých i světových značek a představí hudební veřejnosti na jednom místě svoji produkci. Srdce veletrhu tvoří velká dvorana, kde návštěvníci naleznou především dovozce elektronických i akustických hudebních nástrojů a příslušenství. Nelze opominout i malé firmy a vydavatelství soustředěné v galerii haly B, které dotvářejí nabídku veletrhu.

Na hudebním veletrhu vystoupí např. tyto kapely či umělci: Pražský Výběr, -123 minut, Gaia Mesiah, Roland East Europe Demo Band (Maďarsko), Laura a její tygři, Vladimír Mišík & ETC, Krucipüsk, Endless, Insania, Flood, Imodium, Divoký srdce, Eggnoise, Ostaš, Cales a další. Koncertní program je připravován s tradičním partnerem Muzikusu, agenturou Ameba Production. V rámci koncertů proběhne také "Kytariáda 2004" - přehlídka finalistů kytarové soutěže, kterou již devět let pořádá SAI ve spolupráci s Muzikusem.

Protože hudba není jenom o muzice, ale také o složitých vztazích mezi autorem, interpretem a uživatelem, je připravena v rámci odborných seminářů konference "Muzikant a právo", neboť i v oblasti hudby se neustále mění legislativa a muzikant by měl znát nejen své povinnosti, ale i svá práva. Veletrh proběhne od čtvrtka 23. do soboty 25. září, a to od 10 hodin do 18 hodin, v neděli 26. potom do 17 hodin. Vstupné je 100,- Kč a zahrnuje i doprovodný program. Vstup pro hudební pedagogy a studenty ze středních a vysokých odborných hudebních škol je bezplatný.

Více informací na www.huvel.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY