Na novince Salivy přežijí jen ti nejnemocnější

20.07.2004 16:57 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Saliva
© facebook interpreta
Ani ne moc, ani ne málo tvrdí rockeři Saliva z amerického města Memphis chystají vydání třetí desky pod křídly velkého vydavatelství. Album "Survival Of The Sickest" se do obchodů v USA dostane 17. srpna, v Evropě se objeví vzápětí. Produkce se tentokrát ujal Paul Ebersold (3 Doors Down) a nahrávalo se poblíž rodného města členů Salivy.

Kapela, která v Evropě nemá zatím vybudované příliš silné jméno, se v Americe těší slušnému renomé. Dělala support na turné Aerosmith a obě její předchozí kolekce se dočkaly slušných prodejů: "Every Six Seconds" 814 tisíc kusů a "Back Into Your System" 619 tisíc kusů.

Úvodní singl, který nese stejné jméno jako deska, už rotuje v amerických rockových rádiích a nevede se mu špatně. V aktuální hitparádě mainstreamových rockových singlů časopisu Billboard je na osmém místě. Tracklist alba "Survival Of The Sickest" by měl být následující: "Rock & Roll Revolution", "Bait & Switch", "One Night Only", "Survival Of The Sickest", "No Regrets (Vol. 2)", "Two Steps Back", "Open Eyes", "F*** All Y'all", "I Want You", "Carry On", "Razor's Edge" (Featuring Brad Arnold), "No Hard Feelings No. 1", "Sex, Drugs & Rock-N-Roll".

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY