Semtex Culture v Praze s Outlandish a dalšími hvězdami

29.04.2004 18:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Semtex Culture Praha plakát
© facebook interpreta
Předposlední květnová sobota bude na pražské Štvanici patřit všem mladým aktivním lidem a Semtex Culture, hudebnímu festivalu s bohatým doprovodným programem.

Pro návštěvníky je připraveno množství hudebních produkcí a možnost shlédnout (a v některých případech také vyzkoušet) spoustu způsobů, jak aktivně trávit volný čas.Na hlavní Semtex Stage se v průběhu dne vystřídá několik současných kapel v čele s dánskými Outlandish, jejichž "Aicha" se dlouhou dobu držela na předních příčkách našich i světových hitparád. Erektus Stage bude patřit především milovníkům hip hopu, Green Arena současným tanečním stylům a Ice Chillout stan je připraven pro ty, co zatouží po něčem klidnějším. Součástí Semtex Culture je také Battle Of The Year, mistrovství České republiky v breakdance. Kromě toho je pro návštěvníky nachystána řada sportovních exhibic (footbag, flatland, trial, skateboarding), poutavé divadelní produkce a množství dalších aktivit.

Celý program festivalu bude začínat netradičně v dopoledních hodinách tak, aby byl přístupný široké veřejnosti. Vstupenky lze koupit v předprodeji sítí Ticketpro a TicketStream za cenu 100,- a samozřejmě na místě v den konání akce. Start festivalu je 22. května od 10:00.

Více informací hledejte na www.semtexculture.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY