Korn vydají novou desku o pár dní dříve

20.11.2003 09:57 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Korn - Take A Look In The Mirror
© facebook interpreta
Novinka Korn "Take A Look In The Mirror" se dostane do amerických obchodů o čtyři dny před původním termínem vydání. Důvod je stejný jako v případě Metallicy nebo Jay-Z - strach z ušlých tržeb kvůli úniku alba na internet. Tam už ostatně šestá studiovka Korn je.

Album bude v USA oficiálně k dispozici již v pátek 21. listopadu a nikoli v úterý 25. listopadu. "Když jsme se dozvěděli, že deska je na internetu, řekli jsme si, že ji vypustíme ven, jak jen to půjde," okomentoval pro Rolling Stone přítomnost "Take A Look In The Mirror" na webu zpěvák Jonathan Davis. "Chceme, aby fanouškové slyšeli desku tak, jak bylo míněno, aby ji slyšeli," dodal.

Stahování hudby pravděpodobně neblaze ovlivnilo prodejnost "Untouchables" z roku 2002. Deska se výborně prodávala v prvních dnech, vzápětí se ovšem propadla na chvost billboardových žebříčků.

"Tohle je hodně tvrdá deska. Na jejím předchůdci jsme trochu experimentovali, tady se vracíme ke kořenům," prozradil Davis. Momentálně jsou Korn na turné americkém "Back 2 Basics" s Limp Bizkit.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY