Limp Bizkit soudně napadeni vlastními fanoušky

11.10.2003 12:03 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Limp Bizkit - Results May Vary
© facebook interpreta
Šestadvacátý červencový den roku 2003 bude jedním z těch smutnějších v dosavadní historii Limp Bizkit. Krátce po nastoupení na pódium během koncertu v rámci "Summer Sanitarium Tour" je někteří přihlížející začali zasypávat odpadky, což silně vyprovokovalo cholerického Freda Dursta. Ten se jim jal nadávat a po sedmnácti minutách zavelel k odchodu.

Pod pódiem "vulgární peklo" pokračovalo, podle MTV se leader začal navážet i do jednoho z moderátorů místního rádia a vykřikoval všude kolem rasistické a urážlivé hlášky. Zatímco fandové Metallicy odchod "kulhavých sušenek" pravděpodobně uvítali, příznivci opustivších rockerů se cítili oklamáni. A proto sepsali petici a následně kapelu zažalovali.

Dohromady 172 návštěvníků, k nimž pravděpodobně přibudou další, chce, aby jim Limp Bizkit vyplatili každému zpět 25 dolarů, což činí třetinu z celkové ceny vstupného. Podle programu totiž měl koncert trvat devadesát minut a nikoli čtvrt hodiny. Světová média poukazují na podobnost mezi tímto případem a kauzou kolem Creed. Ty několik lidí pohnalo k soudu kvůli unylému výkonu během jedné show.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY