Těšte se na rockovou Anastacii

13.10.2003 10:43 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Anastacia - Freak Of Nature
© facebook interpreta
Poté, co vešlo oficiálně ve známost, že Anastacia trpí rakovinou prsu, se jen málokdo odvážil typovat, jak se bude nadále vyvíjet kariéra této bezesporu talentované zpěvačky. Těžká - a zřejmě úspěšně vyléčená nemoc - jakoby ji ovšem nakopla k ještě většímu úsilí. Důkazem budiž nové album, jež by mělo vyjít v zimě.

Zatím nepojmenovanou desku diva připravuje ve spolupráci s Davem Stewartem z Eurythmics a producentem Alanis Morisette Glennem Ballardem. "Poprvé ve své kariéře dělám skutečně rockovou desku," řekla magazínu Rolling Stone. Do světa zatím prosákla jen píseň "Heavy On My Heart", kterou Anastacia představila na benefiční akci "Women Rock Benefit".

Těžká životní zkouška newyorskou rodačku pochopitelně přiměla myslet na důležitější věci, než co pěkného si obléct a jak hezky se nechat potetovat. Někdejší prodavačka v butiku založila vlastní nadaci, pořádá dobročinné akce a všelijak se věnuji boji proti rakovině. Nakonec dodává: "Když jsem podstupovala ozářky, byla jsem příliš vysílená, než abych mohla zpívat. Teď se ovšem můj hlas vrátil v plné síle!"


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY