Run DMC ještě s jedním hitovým výběrem

15.10.2003 10:09 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Run DMC
© facebook interpreta
Osmnáct největších hitů hiphopových legend Run DMC shrne kompilace "Ultimate Run DMC". Rok po smrti jednoho ze tří členů skupiny Jay Mastera Jaye tak budou mít fanoušci ještě jednu šanci připomenout si uzavřenou kariéru kapely, která znamená pro historii hip hopu více než kterákoli jiná.

Nejnovější dvojalbum, které vyjde v Americe v půlce října, není první kompilací materiálu Run DMC. Rozhodně je ale první, kterou si budete moci nejen poslechnout, ale i se na ni podívat. Kromě CD s největšími hity bude v balíčku i DVD disk s několika videoklipy a dokumentárním filmem o hiphopové legendě. Vedle osvědčených skladeb přidá skupina i dvě dosud nevydané rarity - živé verze skladeb "Together Forever (Krush-Groove 4)" z roku 1984 a o rok starší "Here We Go".

Zbývající dva členové skupiny už dříve prohlásili, že pod starým jménem nevydají žádnou novou nahrávku. Darryl "D.M.C." McDaniels prý v současnosti pracuje na sólovém debutu "Checks, Thugs And Rock'n'Roll", který by měl být inspirovaný klasickým rockem a popem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY