Nieve Ella nablízko svým fans: britská stoupající hvězda se po show s girl in red vrací do Prahy

02.10.2024 07:33 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Rolling Stone o ní píše jako o nastupujícím hlasu Gen Z, NME zase jako o vůdčí postavě nové generace indie umělců. S novým EP a stejnou energií, jakou Nieve Ella předvedla ve vyprodaném Foru Karlín coby hostka na evropské tour girl in red, vystoupí i se svou kapelou znovu v Praze.

V klubu Café V lese se britská hudebnice představí 20. února 2025. Vstupenky za 490 korun budou k dostání po registraci do Fource Friends 3. října 2024, do veřejného prodeje (GoOut, Ticketmaster) vstoupí o den později.

Změny dávají životu nový směr - můžou být matoucí, ale i pořádně nakopnout. Pro jednadvacetiletou Nieve Ellu byly poslední měsíce opravdu bouřlivé. A aby uzavřela jednu kapitolu, rozhodla se svůj dosavadní život shrnout na chystaném EP "Watch It Ache and Bleed" (vychází 17. října). "Je oslavou mládí, nespoutanosti a svobody, zároveň klade důraz na potřeby žen. Dostaneme to, co potřebujeme," říká Ella o prvním singlu "Ganni Top (She Gets What She Needs)".

Svou cestu důkladně dokumentuje i na TikToku. A nejen tam zůstává impulzivní a svobodomyslná - autenticita a vztah s fans jsou pro ni na prvním místě. Její písně o bolestivých rozchodech i zmatení na životních křižovatkách zazněly ve Wembley Areně, na předních evropských festivalech, včetně španělské Primavery, i na vlnách vlivného BBC Radio1. Na své chystané klubové tour bude konečně znovu nablízko všem, kteří spolu její hity zpívali už ve Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY