Rockový bůh uklouzl. Dave Grohl přiznal, že zplodil nemanželskou dceru

11.09.2024 09:11 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková

Všemi milovaný, sympatický, vtipný a ohleduplný leader Foo Fighters se na sítích pochlubil svou novou dcerou. Bohužel u toho musel přiznat, že se nenarodila jeho manželce Jordyn Blum, ale "mimo manželství".

"Nedávno jsem se stal otcem malé dcerky, která se narodila mimo manželství. Mám v plánu být jí milujícím a podporujícím rodičem. Miluji svou ženu a své děti a dělám vše pro to, abych získal zpět jejich důvěru a zasloužil si jejich odpuštění. Jsme vděční za ohleduplnost vůči všem zúčastněným dětem, když se s tím budeme snažit vyrovnat," zní krátké Grohlovo prohlášení.

Nejen u rockových hudebníků nejsou nemanželské děti ničím zvláštním, Dave Grohl a celá kapela ale mají spíše pověst těch hodných a rodinně založených výjimek. Muzikanti brávají své rodiny na turné, děti se občas zjeví i na pódiu. O to víc tato zpráva vyvolala spoustu reakcí v médiích a na sociálních sítích.

Zpěvák se s Jordyn oženil už v roce 2003 a společně na svět přivítali tři dcery: nyní osmnáctiletou Violet, patnáctiletou Harper a desetiletou Ophelii. Obě starší dívky si po zveřejnění otcova přiznání radši smazaly své účty na sociálních sítích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY