The Prostitutes ohlásili comeback v nové šestičlenné sestavě

05.09.2024 17:33 - Ondřej Kocáb | foto: murhaaya photography

Ve světle všech světových comebacků došlo na jeden také na domácí scéně. A byla by velká škoda, kdyby zapadl. Čtyři studiové desky, stovky koncertů, plno hitů. To zůstalo v roce 2017 po rozpadu The Prostitutes. Členové pražské indierockové formace, která si hned od svých začátků získala velkou oblibu na tuzemské scéně, však k sobě nyní po letech různých projektů našli cestu zpět a rozhodli se pokračovat.

Kapela opět trochu protočí sestavu. Oproti předchozím rokům půjde nově o šestičlennou partu: zpěváka Adriana T. Bella, jenž během září vypustí svou čtvrtou sólovku, doplní kytaristé Martin "Destroyer" Přikryl a Jan "Vegy" Táborský, na bicí Luk Santiago, klávesista Steve LFO (Martin Převrátil) a nováček - basák Ladislav Tobiášek.

Formace se dala dohromady v roce 2005, úspěch jí přinesl hned první singl "Sunshine". Následovaly desky "Get Me Out of Here", "Hometown Zombies", "Deaf To The Call" a živák "One, Two, Three, Four". Poslední studiovkou se stala "Zum Passer", natočená tak trochu náhodou. Písně vznikaly v krušnohorské hospodě U pašeráka, po které album nese název. Po něm následovala už jen pecka "Hypnotized, kterou místo dalšího materiálu následoval konec. Naštěstí jen dočasný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY