Jordan Haj a Emma Smetana na sebe sexy a provokativním klipem "Love Is Blind" opět strhávají pozornost

21.08.2024 11:35 - Hana Bukáčková | foto: se svolením Emmy Smetany a Jordana Haje

Životní i hudební pár Emma Smetana a Jordan Haj o sobě dává vědět dalším povedeným duetem "Love Is Blind". Před pár dny oslavili partneři výročí (šestnáct let) a tento song i s videem si nadělili jako pomyslný dárek k němu. Emma byla letos v létě vidět hlavně v olympijském Českém domě v Paříži, kde moderovala řadu doprovodných akcí, a nyní konečně přichází na řadu hudba.

Na co tihle dva sáhnou, to se jim povede. Představují pro mě dokonalý pár, aspoň v tom hudebním směru. Skvěle se hlasově doplňují a souzní. Novinka dává všanc artový přesah s nádechem zvuku dob minulých. Sami jí pracovně říkají "By Now" pro dospělé - nejen vzhledem k určité provokativnosti klipu, ale taky proto, že samotnou písničku Emma s Jordanem považují za svou dosud nejvyspělejší. "Čistej rock'n'roll," shodují se.

Skladbu doprovází černobílý jednoduchý posh klip bez zbytečných kulis, jen oni dva - a tradičně to mezi nimi jiskří. Je to žhavé jak aktuální letní teploty. Video obsahuje spoustu vypjatých emocí, které dokáže vykřesat jen láska. Sexappeal by mohli protagonisté rozdávat, takže si na své přijdou jak pánové, tak i dámy. Nechybí spousta žhavých postelových scén, přitom decentních, nic neodhalujících - až na jednu výjimku. Trochu přes čáru, zbytečně lascivní, mi přijde part, kdy se zpěvačka dráždí kytarou při sólu.

Dodejme, že video vzniklo pod taktovkou Marka Jarkovského a za kamerou stál Anton Evdoshenk.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY