Song "OOO" Tomáše Kluse se dočkal cirkusovo-zvířecího klipu

13.08.2024 13:39 - Hana Bukáčková | foto: se svolením Tomáše Kluse

Tomáš Klus přichází s novou písničkou "OOO" z podzimní, již osmé desky, která slibuje pomyslný návrat ke kořenům. Album si totiž produkuje sám ve spolupráci s Luďkem Malárem, který stál u zrodu jeho kariéry.

Jemný a velmi osobní singl do éteru vypustil už koncem června, hraje ho na koncertech a nyní ho doplnil i klipem. Píseň vypráví o vztahové cestě a pouti za láskou, kdy to vždy nebylo zalité sluncem, ale nechyběly ani mráčky. Člověk občas přes nástrahy klopýtne, než dojde za pomyslným azurem. Sem tam je potřeba, aby sprchlo - neboli je nutné si to vyříkat. Refrén je protikladem slok, když přejde do letní roztančené nálady, která lyriku plnou hledání odlehčí.

Ve videoklipu se po zpěvákově boku objevuje herečka Veronika Čermák Macková. Režíroval ho David Drábek, který k němu na sociálních sítích uvedl: "Natáčelo se v Muzeu české loutky a cirkusu v Prachaticích, ve výtvarném světě dalšího kamaráda - Marka Zákosteleckého. Ten se zapojil do děje coby virtuózní vodič hned dvou maňásků surikat, zatímco já ovládal hlavu nosorožkyně, jíž jsme dali jméno Daisy."

Mimo zmíněného muzea se točilo i v královéhradeckém Divadle Drak. Klip působí možná až příliš hravě, takže neodpovídá úplně obsahu. Ale co, je léto a vizuálem prostupuje prázdninová nálada.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY