Kofe-in remixem písničce "Nalézám tě ve stopách" moc nepomohli

31.07.2024 10:52 - Hana Bukáčková | foto: Petr Juračka

Období prázdnin, party a bezstarostné zábavy se rozhodli využít i Kofe-in, kteří zremixovali duet s písničkářkou Kaczi "Nalézám tě ve stopách". Za novou verzí songu o naději a hledání spřízněné duše stojí jejich basák a producent Mikeš Oslanec.

Frontman kapely Jan Kunze k nové verzi písně říká: "Remix přináší současný zvuk, který dodává původní folk-rockové skladbě taneční rozměr a energii. Nové zpracování ještě více umocňuje pozitivní poselství lyrického textu, který pracuje s poeticky silnou formulaci."

Podle jeho slov se jedná o poslední remix na nejbližší dva roky, nyní se formace chce opět zaměřit na nové songy. Nejsem zrovna příznivec takovýchto předělávek, původní verze a záměry skladeb většinou nic nepředčí. To platí i u této písně, která se mi v originálu zdála skvělá právě díky prostému folkovému zpracování.

Videoklip k nové podobě skladby byl natočen na malebných ostrovech Heybeliada a Büyükada v Turecku. "Jsem rád, že jsme mohli na videoklipu pracovat v tak inspirativním prostředí, jako je Istanbul a jeho okolní ostrovy. Turecká krajina a pobřeží Marmarského moře dodaly videoklipu tu správnou letní atmosféru," uvedl režisér videoklipu Petr Juračka. Hlavní roli v něm ztvárnila mladá audiovizuální umělkyně turecko-českého původu Pelin Hepaydin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY