S debutem "The Rockwood" a dobrou náladou - v Praze se premiérově představí Mark Ambor

27.07.2024 13:22 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Začalo to cover songy, pokračovalo nekonečně optimistickými autorskými písničkami, které bodovaly i na vrcholu českého Spotify, a teď vyústí v debutové album "The Rockwood". Pro amerického zpěváka Marka Ambora tím ale nic nekončí, naopak - tahle krásná cesta je teprve na začátku. Charismatický hudebník se teď poprvé představí v Praze. Připravte si široké úsměvy.

The Rockwood Tour se zastaví v klubu Roxy 1. května 2025, vstupenky (690 korun) jsou v prodeji na fource.cz a portálech GoOut a Ticketmaster.

V jeho písničkách se potkávají příjemně ležérní pop s akustickým rockem, sám Ambor říká, že se svou hudbou snaží oslavovat život. A nálada jeho songů k tomu nenuceně ponouká i posluchačstvo. Debutová deska "Rockwood" se jmenuje podle místa, kam v letech dospívání Ambor s kamarády utíkal, když se chtěli cítit hezky. A podobné místečko úniku má podle jeho slov představovat i samotná deska.

Ambor je známý svým optimismem, nebojí se ale zpívat ani o nenaplněné lásce, jak to dokázal singlem "I Hope It All Works Out". K optimismu má ale přirozeně blíže - aby ne, když ještě před pár lety neznámý zpěvák sbírá věrné fans po celém světě. Co začalo nahodilým sdílením na TikToku, teď pokračuje jako plnohodnotná hudební kariéra. A sledovat ji nelze samozřejmě jinak než s dobrou náladou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY