Newyorští Helmet oslaví ve Futuru třicet let alba "Betty"

22.07.2024 10:11 - Tisková zpráva | foto: Helmet

Helmet, alternativní rockeři z New Yorku, kteří jsou ztělesněním syrového rocku a hutných riffů, dorazí 15. listopadu do Futura. Ve smíchovském klubu odstartují evropské turné u příležitosti třicátého výročí alba "Betty", které obsahuje songy jako "Milquetoast", "Speechless" anebo "Wilma’s Rainbow". Vstupenky za 690 Kč pořídíte na webu Futura a GoOut.net. Vstupenky na místě budou za 750 Kč.

Frontman Page Hamilton a jeho parta už přes tři dekády dokazují, proč jsou jedni z největších borců na rockové scéně. Jejich průlomové album "Meantime" z roku 1992 se stalo zásadní nahrávkou devadesátých let. Vloni v listopadu představili v Lucerna Music Baru zatím nejnovější desku "Left", která vyšla po dlouhých sedmi letech. Letos ve Futuru zavzpomínají na album "Betty", které dosáhlo historicky nejlepšího umístění v US chart.

Helmet jsou proslulí svými živými vystoupeními, která fanoušky strhnou do víru hudby a nenechají je ani na chvíli v klidu. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít Helmet naživo. Vidíme se 15. listopadu ve Futuru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY