Anastacia přijede v březnu 2025 do O2 universa, oslaví v něm 25 let od debutu "Not That Kind"

01.07.2024 10:02 - Tisková zpráva | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Popová hvězda Anastacia vystoupí 28. března 2025 v pražském O2 universu u příležitosti čtvrtstoletí od vydání svého nejúspěšnějšího alba "Not That Kind". Cena vstupenek startuje od 1 790 Kč, v prodeji budou od 5. července v 10:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Členové Live Nation klubu a zákazníci O2 budou mít šanci je pořídit dříve.

Anastacia plakát
© Live Nation
Anastacia oznámila na rok 2025 velké evropské turné, na kterém představí program spojený s deskou "Not That Kind". Turné se uskuteční u příležitosti pětadvaceti let od vydání Anastaciina debutového studiového alba, které vyšlo v roce 2000. Zpěvčka v Evropě poprvé prorazila s hitem "I'm Outta Love", který se na desce objevil, a od té doby tato hvězda slaví úspěchy po celém světě.

Anastacia o turné říká: "Jsem nesmírně nadšená, že jsem opět na cestách po Evropě a mám to štěstí, že mohu přijet a vystupovat na tolika nádherných místech pro svou výjimečnou blízkou rodinu. Neměla jsem možnost absolvovat turné ke svému prvnímu albu, o to je toto turné výjimečnější. Nemůžu uvěřit, že od vydání 'Not That Kind' uplynulo už 25 let, určitě to oslavíme v pravém stylu Anastacie. Bude to jedna velká oslava výročí. Nemůžu se dočkat, až vás tam všechny uvidím!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY