Pam Rabbit pozitivita sluší. Novinka "space" je mimořádně chytlavou hitovkou

12.06.2024 13:18 - David Böhm | foto: @johnyvitha5

Pam Rabbit teď nejspíš prožívá velmi příjemné období - alespoň co se hudební kariéry týče. Sólová interpretka za minulý rok v Cenách Anděl zkraje roku předvedla skvělé vystoupení pražskému Lucerna Music Baru, v březnu zase vydala svou první filmovou píseň "Společně sami". Ta se nesla na ponuré, melancholické vlně. Nyní to zpěvačka zkouší z opačného konce. Novinka "space" totiž příjemně nakopne.

Což byl dokonce účel. Mladá hudebnice si totiž v době jejího vzniku procházela rozchodem. "Proto jsem napsala tenhle manifestační song. Chtěla jsme pro sebe a pro ostatní, co potřebují trochu namotivovat, napsat něco, co si můžou ráno pustit v koupelně a naladit se na pozitivnější vlnu," přiblížila Pam svou motivaci. A podařilo se. Jí samotnou a Dobrinem Mitchevem produkovaná skladba přináší chytlavou melodii a sympaticky přidrzlý projev kombinující češtinu s anglicismy. Talentovaná tmavovláska si tak možná zadělala na hit.

Pozadu nezůstává ani doprovodný klip. O ten se postaral tým Butterfly Kids - a zdá se, že v budoucnu půjde o hodně využívané jméno. Video má totiž šmrnc a originální nápady. Protagonistku v něm sledujeme v narůžovělém pokojíčku. Obývá ho s ní i chlapec, který se jí nevěnuje. To si ovšem interpretka nenechá líbit, a tak svého milého třeba sváže provazy. Vtipná podívaná.

Doplňme ještě, že zmíněnou Cenu Anděl získala PR za své loňské album "I LOVE THE INTERNET". Zdá se, že s vesmírnou písní ale éra této desky ještě nekončí. Hudebnice totiž na svém instagramovém profilu naznačuje, že dojde na její deluxe edici. Co všechno na ní nalezneme, se však teprve dozvíme. Nejspíš se tak ale stane ještě před chystaným koncertem v klubu Roxy, který se odehraje 3. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY