Nelly Furtado láká singlem "Love Bites" na taneční parket. Pomáhají jí Tove Lo a SG Lewis

30.05.2024 12:51 - Jaromír Koc | foto: 21 Entertainment Group / Universal Music

Možná jste to ještě nezaznamenali, ale letošní rok by se mohl mimo jiné nést ve znamení velkého návratu a nejspíš i nové desky zpěvačky Nelly Furtado. Už loni se ukázala v nové písni Timbalanda, nedávno si střihla vcelku povedený duet s Juanesem a nyní přichází s velmi pravděpodobně pilotním singlem ze své nadcházející studiovky.

Ta v její diskografii ponese pořadové číslo sedm, žádné další informace ale prozatím zpěvačka neprozradila. Co se ale novinky "Love Bites" týče, zde víme už vše.

Nelly si na její natočení pozvala švédskou zpěvačku Tove Lo a britského producenta SG Lewise. Toho rodilá Kanaďanka potkala poslední den roku 2022, kdy stejně jako on vystupovala na australském festivalu Beyond The Valley. Slovo dalo slovo a všichni tři se následně setkali ve studiu a vytvořili základ songu. Následně písni Tove Lo dodala ještě chytlavý sexy refrén a bylo hotovo.

Výsledek nezní vůbec špatně, vlastně působí až hitově. Možná ale mnohé překvapí, že comebackový singl Nelly Furtado staví především na elektronickém dupáku a jednoduché EDM melodii, a tak bude fungovat mnohem víc v klubech a na diskotékách než v rádiovém éteru.

To ale nic nemění na tom, že se zpěvačka rozhodla i přes neúspěch posledního alba "The Ride" z roku 2017 vstát z popela a ve svých pětačtyřiceti letech dokázat, že s ní do budoucna ještě musíme počítat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY