Eva Burešová představí v říjnu nové album ve Foru Karlín

16.05.2024 15:37 - Tisková zpráva | foto: Championship Music

Eva Burešová právě dokončuje s producentem Jiřím Burianem své nové album. Pilotním singlem je skladba "Walking Disaster", kterou doprovází kreativně pojatý videoklip. Novinky představí živě 5. října ve Foru Karlín.

V současné době je sice vnímaná především jako herečka, velkou část umělecké práce má ale za sebou i po pěvecké stránce. Už při studiu na pražské konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze účinkovala v prvních muzikálech. Vydala několik úspěšných singlů, v loňském roce své debutové album "Úsměv Mony Lisy" a aktuálně účinkuje například v Hudebním divadle Karlín. V letech 2021 a 2022 získala 3. místo v anketě populární hudby Český slavík. Aktuálně poslouchá Evu Burešovou na Spotify přes padesát tisíc fanoušků měsíčně, její skladby hrají přední tuzemská rádia.

V současné době finišuje přípravy své nové desky. Na ní se spojila s producentem Jiřím Burianem. Kolekce dostala mystický název "MERAKI". Jde o slovo řeckého původu, které znamená tvořit něco s láskou, kreativitou a vložit do toho kus své duše. Album má vyjít v červnu 2024.

"Koncert 'MERAKI' ve Foru Karlín pro mě bude velkou hudební i vizuální radostí. Na celém koncertu spolupracujeme s velkými kapacitami svého oboru. Divákům proto můžu slíbit to, že jim nabídneme velký zážitek a ještě něco navíc. Moje nová hudební tvorba a celý koncept koncertu se bude lišit od mých předešlých písní i vystoupení. Proto se těším, že společně s diváky prožijeme zážitek, který si společně všichni užijeme a budeme chtít i zopakovat," říká hlavní protagonistka.

Sólový koncert ve Foru Karlín bude postavený především na skladbách z nového alba a naživo ho představí kapela, ve které bude hrát i samotný producent Jiří Burian.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY