Případ smrti zpěvačky Aaliyah uzavřen

10.09.2003 08:28 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Aaliyah
© NME.com
Rodiče zesnulé R&B divy Aaliyah se rozhodli, že uzavřou případ její smrti. Právníci zastupující pozůstalé prý obvinili konkrétní osoby, které se budou zpovídat z nedbalosti. Další detaily však nejsou známé.

Zpěvačka Aaliyah zesnula před dvěma lety v létě při havárii letadla. Letěla natáčet na Bahamy nový videoklip, ale její život skončil v troskách přeplněné Cessny. Mluví se dokonce o 315 kilogramech nad povolený limit a navíc neměl majitel letadla na provozování přepravy osob povolení. Společně se zpěvačkou našlo smrt dalších osm lidí.

Aaliyah patřila v době své smrti k nejžhavějším hvězdám popového nebe a k úspěšné hudební kariéře přidala i první velké filmové role (filmy "Romeo musí zemřít " a až po její smrti dokončená "Královna prokletých", jistá také byla její role ve dvou pokračováních "Matrixu"). Ani po smrti dvouadvacetileté zpěvačky však její sláva nezeslábla, posmrtné singly "Rock The Boat" nebo "I Care 4 You" si vedly a vedou úspěšně v žebříčcích a nebohá Aaliyah dokonce sbírá i hudební ceny (naposledy cena časopisu Billboard).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY