WILLOW v "symptom of life" vyrazila do přírody

28.03.2024 17:15 - Honza Balušek | foto: Three Six Zero Recordings

Dcera slavných rodičů Willow Smith už před několika roky dorostla do věku, kdy si ve své kariéře dělá, co chce. Po více či méně r'n'b a popových začátcích své fanoušky překvapila dvěma pop-punk/rockovými deskami a nyní se opět vrhla do zcela jiných hudebních vod.

Už v listopadu loňského roku se vrátila nejen s novou image (plešatou hlavu vystřídaly dlouhé copánky), ale i s dvouminutovou, žánrově poměrně těžce zařaditelnou skladbou "alone". A nyní pokračuje s podobně zvláštní, ale přece jen výrazně přístupnější novinkou "symptom of life".

Ze začátku sice může zaskočit synkopický rytmus, v němž si bicí pohrávají s basou a klavírem, nad najazzlým spodkem se ovšem vznáší vzletná melodie, kterou hlas WILLOW dokáže povznést do podivuhodných výšin. Rozhodně se nedá říci, že by se jednalo o normální písničku, ale refrén jí dává pevný tvar, kterého se dá chytit. Tomu se říká umělecký vývoj.

Videoklip režírovala sama zpěvačka a vystačila si jen se svými dvěma kamarádkami. S těmi vyrazila do lesa, tam si lehla a začala zpívat. A k tomuhle songu to skvěle pasuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY