Vampire Weekend budou zdarma streamovat svůj koncert při úplném zatmění Slunce

25.03.2024 12:12 - Kateřina Spacek | foto: Jack Plunkett

Dámy a pánové, my, vy, oni a fanoušci Vampire Weekend vůbec - nastražte uši! Kapela vystoupí na oslavu vydání svého očekávaného pátého studiového alba "Only God Was Above Us" během vzácného úplného zatmění Slunce, což je událost, která na jednom určitém místě proběhne jen jednou za 360 let.

Speciální vystoupení formace odehraje 8. dubna v malebném Moody Amphitheater v texaském Austinu, kdy se diváci spolu s kapelou ocitnou na minutu až dvě v úplně tmě. V době konání koncertu se totiž město bude nacházet přímo v dráze úplného zatmění Slunce.

Příznivci formace z celého světa však u tohoto historického hudebního okamžiku mohou být díky technologiím alespoň trochu také. Celá show totiž bude živě vysílána na streamovací platformě Veeps. Dobrou zprávou je, že se sice musíte zaregistrovat a koupit si vstupenku, ta je ale zdarma.

Kolekce "Only God Was Above Us", která vyjde 5. dubna 2024 u Columbia Records, je pátou studiovkou této americké partičky. Je to zároveň první plnohodnotné album členů Ezry Koeniga, Chrise Baio a Chrise Tomsona od desky "Father of the Bride", která v roce 2019 získala Grammy za Nejlepší alternativní album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY