Justin Timberlake ukazuje v klipu "No Angels" svou temnou stránku

17.03.2024 19:06 - Jana Kloučková | foto: Charlotte Rutherford

V pátek 15. března vydal Justin Timberlake kromě šestého studiového alba "Everything I Thought It Was" i videoklip k druhému singlu "No Angels". Ačkoliv se zpěvák v nejnovější písničce zvukově trochu recykluje, nelze mu upřít, že jde (obzvlášť po předchozím rozvláčném songu "Selfish") konečně o chytlavý kousek s hitovými ambicemi.

Na začátku doprovodného klipu vchází třiačtyřicetiletý umělec do tajemné budovy, v níž se koná večírek. Na něm Timberlake tančí s ostatními návštěvníky, ale jak noc postupuje, všimne si, že se děje něco zvláštního. Zde se raději zdržíme spoilování a necháme vás, abyste zbytek videa zhlédli sami, protože za to určitě stojí - zejména pokud máte rádi nečekané zvraty.

Videoklip režíroval americký filmový režisér Ti West a na výsledku je to znát. Výsledné dílo je uhlazeným filmovým vizuálem, krátkým příběhem jako z dob minulých, který si mimo jiné zručně pohrává s pojetím alter ega. Pokud máte rádi Justina spíše naživo, pod videem si můžete pustit také živák skladby z show Jimmyho Kimmela.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY